Szekeres Viktor

Kétmillió néző fölé került az RTL Klub

Nem is olyan régen még közel sem volt nagy meglepetés, ha egy kereskedelmi csatorna (általában az RTL Klub) kétmillió feletti nézettséget produkált, azonban az elmúlt években, hónapokban mindez egyre ritkábban fordult elő, s már a Barátok közt sem volt a régi, hiszen tavasszal volt, hogy csak 1,4 millió nézővel nyerte meg idősávját.

Azonban a két héttel ezelőtti 1,7-1,8 milliós napi nézőszámhoz képest múlt héten többször is több mint 2 millióan nézték a népszerű szappanoperát, köszönhetően annak, hogy a TV2 a Celebműszak helyén elindította a Hal a tortán új évadját, melyben börtönből szabadult hírességek sütöttek-főztek - a nézők pedig ahelyett, hogy horogra akadtak volna, pánikszerűen kapcsoltak el a csatornáról. Például a keddi napon a nemrég még sikernek számító vacsorakészítő reality mindössze 744 ezer nézőt érdekelt, a tévézők 15%-át, míg az RTL-en 2,12 millióan nézték a BK-t.


A TV2 két hete szombaton csúfos vereséget szenvedett új műsorával, a Sztárral szembennel az RTL-es Csillag születik ellen, minek hatására, mint arról beszámoltunk, a vetélkedőt azonnali hatállyal péntekre helyezték. Azonban a lépés annyira nem jött be, hiszen az SzSz helyére került film, a Múmia is borzasztóan teljesített, csak 564 ezren látták, ami 12,3%-os közönségaránynak felel meg, s ennél az m1 is jobban teljesített.

Az RTL Klub pedig, köszönhetően a TV2 lépésének 2,2 millió nézőnek mutathatta meg a tehetségkutató show-jának második adását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 22351665 #23
    Legalább itt ne politizálon senki, ha már a rádióknál megy a politizálás...:)
  • donceleger #22
    egy mosoly, vgy valami? vicces
  • kalapos01 #21
    Politizáltál, te segg? Takarodj.
  • donceleger #20
    Törölték a 17-es hozzászólásomat. Egy csaló politikust már meg sem szabad említeni??? Azt hittem véleményszabadság van!!!!! Vagy fáj az igazság?!?!?!
  • winnie #19
    " Érdekel ez ma valakit? "

    majdnem egymillió nézőt. vagy félmilliót. nem ember, aki börtönben volt? miért ne érdekelné az embereket az, aki ült? aki diktátor? aki gyilkos? aki tömeggyilkos? aki tolvaj? aki sikkasztó? aki drogos?

    szép lenne, ha ilyesmi nem érdekelné az embert, de épp az ilyen érdekli. lehet, hogy te is néztél már valaki hasonlót. érdeklődéssel.
  • Darth Sith #18
    szánalom.
  • rudymester #16
    Ez a bűnözős főzöcske kicsit kiverte a biztosítékot. Börtönt megjárt emberek, akik némelyike milliókkal csalt és még ma is sokkal jobban él mint a Magyar átlag. Érdekel ez ma valakit? Feleségem néha nézi ezeket a főzős műsorokat (de inkább a TV Paprikát), de amikor meglátta az előzetest, ő egyből kijelentette, hogy nem nézi, mert irritálja, hogy ezek a szemetek milyen jól élnek a bűnözésből.
  • donceleger #15
    Persze utólag okosnak lenni könnyű, de azért érdemes néha előre gondolkodni, mert szerintem ezek a szakemberek ezért kapják az irreálisan magas fizetésüket. Amúgy meg szerintem a Hal a tortán bűnözőkkel csúnyán megbukott.
    Egyébként miért van az, hogy 90%-ban az RTL Klub győz a Tv2-vel szemben? Ha ennyire nem látják azokat a lehetőségeket, amiket az RTL Klub, akkor talán nem is kellene csinálniuk a csatornát!
  • Adamul #14
    hmm igazából nemtom mér erre válaszolt, az előbb arra a kommentre akartam aki azt írja h realtime tudják követni a nézettséget... de az eltünt... érdekes ez az sg
  • Adamul #13
    a digitálisnál... analógnál kizárt, tekintve hogy honnan mondod te meg, h egy bejövő jel hányfele van szétosztva?