25
-
Seth74 #25 A Mónia show, Józsi barát,Győzike show és Benkő faszharcos országában joggal számíthatnak a kereskedelmi televíziók arra ,hogy a sok gyökér erre is rácuppan és lőn. -
Madmanus #24 Ehhez már tényleg tudás kell. :) Azt hinni hogy egy mozifilmet leadnak 3-4 hét után a tv-ban :lol: -
se here se zádé #23 Ezek a legjobb vígjátékok :) -
Reg5 #22 Hát nem tudom... Aki tényleg elhitte, hogy ez a most vetített mozifilm, az nagyon naív ember lehet és még életében nem kapcsolta be a tv-t. -
#21 Ez a sztori megvolt? -
#20 Tévedés! Hónap eleje óta elérhető a film R5-ös változatban is. -
sugarman #19 jah nekem is haverom mondta h megnézte a 2012-t és h jo szar film. Mondja h dvdrip. mondom az érdekes mikor még csak camos van fent belőle mindenhol(még akkor legalább is. pár hete). akkor esett le h tuti ezt nézhette meg :D -
#18 Nekem másnap 4en is mondták h jó sz@r film volt,megnézték,de még utána se esett le nekik h ez más, én mondtam meg nekik h ez nem az ami a mozikban megy:D -
#17 Akkor egy életre megjegyezted a készítő stúdió nevét:)
A filmjeik címei is a megtévesztést szolgálják. Lehet, jogilag nem lehet beléjük kötni, winnie érvelése nem rossz.
Az más kérés, hogy etikailag elítélendő a stúdió stratégiája.
-
zidder #16 Én hülye megnéztem, azt hittem valami jó lesz... -
#15 és megint itt van winnie, nem bírja ki hogy ne mondjon valami okosat xD -
sugarman #14 én valaha leírtam azt, hogy nem értem, illetve azt hogy perelés? -
winnie #13 mit nem értesz? azt, hogy miért nem perelik be megtévesztés miatt az asylumot? semmi gyökérségről nem volt szó, azt te hozod fel, minek sarkítasz? szerinted komolyan be lehet perelni valakit azért, mert 1. egy évvel a 2012 előtt csinál egy katasztrófafilmet? 2. mert csinál egy másik robotos filmet? (az armageddon készítői sem perelték be a deep impact készítőit.)
esetleg, ha utána csinálnák, de nyilván akkor sem. de előtte megcsinálják a filmeket. más színészekkel, sztorival, címmel, stb. mégis miért perelnél? azért, mert szerinted nem szép dolog? aki megveszi a filmeket, azt nem zavarja. vagy max egyszer zavarta. -
#12 Ha Asylum szót látom, már nagy ívben kerülöm is a dolgot (filmnek nem nevezném)
Nulla szintű sz@rokat gyártanak..... Én emberiség ellenes bűntettként kezelném a "munkáikat" -
#11 Hiába, igényes közönségnek igényes műsorok. :D csillag születik, 2012, ...etc -
sugarman #10 Mit kell ezen kiszámolni neked? Tudom h úgy is kisarkítod, meg megmagyarázod. nyilván. ez gyökérség amit ez a """""stúdió""""" csinál. -
#9 Nem tudom kiszámolni.
-
winnie #8 hogy számolod ki, mi a megtévesztés? az az, hogy előjönnek 2008-ban egy 2012 doomsday című filmmel? vagy, ha a transformers előtt jön egy transmorphers? más cím, más sztori, stb. és még hamarabb is megjelenik. -
ldavid #7 már egyszer leadták, akkor is nézték jó páran
szerintem van aki még most sem jött rá, hogy ez nem az a film volt -
#6 Asylum studio rulez:)
Érdemes megnézni a honlapjukon, hány filmet készítettek már...
Bár, nem teljesen értem, hogy a ngy stúdiók mért nem perelték még be őket megtévesztés miatt. -
gulyasandras #5 Engem konkrétan négyen hívtak fel, hogy le ne maradjak a filmről. Plusz ketten azt is mondták,hogy ez biztosan sok pénzébe került a tv-nek, mert ilyen hamar nem szoktak mozifilmeket bemutatni. -
Celeborn #4 Én tudtam, hogy ez egy teljesen más film, bár jó kis vita alakult ki ebből a cégnél... Ennek ellenére elkezdtem nézni és 15 perc után rá kellett jönnöm, hogy ez nagyon gáz. Nade majd ha az új 2012 megjelenik DVD-n, megnézem. Az csak jobb lehet ennél. Kíváncsi lennék, hogy ezek a mérési adatok azt mutatják, hogy a filmet végignézték az emberek, vagy azok is benne vannak, akik 10 perc után elkapcsolták a TV-t. :) -
#3 Én is beszívtam vele! Bár nem sokat, majd átpártoltam a kissebbséghez, pedig az meg is van. Útálom az egyforma című, és témájú filmeket! Mostanában ezzel az átverősdivel próbálnak alacsony költségvetésű, alsó kategóriás filmekkel pénzt csinálni... (Amikor megáll a föld; Utazás a föld középpontjába...stb)
-
tricky #2 én is épp épp ezt akartam írni :)
1 hónappal a mozis 2012 után azt képzelte sok ökör hogy levetíti a tv
jó sokat kellett volna hogy fizessen azért a filmért... -
#1 sok birka gondolom azt hitte, hogy ez az a film, ami most a mozikban megy, és megnézte xD
winnie NE írjál semmit erre, htx