15
  • Silenzio
    #15
    Oh, you're no fun anymore. :D
  • Athor
    #14
    ugyan-ugyan... ezt te sem mondhatod komolyan, pixxi...
  • pixx
    #13
    Hosszú ideje dolgozom, de ez hogy jön ide? Nyilván angolul előtte is tanultam.
    Ne izgulj nem is szégyenkeztem, mert tévedni emberi dolog, csak néhány olyan ember mint te, akik tökéletesek. Ami nem baj csak nem kell lenézni a másikat, de ha így is teszel, és kapsz az arcodba akkor azt sértésnek veszed.
    És amilyen hülye vagy, még a csalira is rákaptál, ezen még "dolgózhatsz" eleget
  • kakateve
    #12
    Köszönöm, hogy leharaptad a fejem. A visszavarrás költségét elküldöm részedre, továbbiakban pedig kívánom, hogy lépj be valamelyik FUN klubba!

    /Egyébként tényleg nem rossz szándék vezérelt, de hát.../
  • EroSennin
    #11
    En helyedben a kulturaltabb "grammar nazi" kifejezest hasznalnam :)
  • qwas
    #10
    Hosszú idő óta "dolgózhatsz" külföldön. Másrészt nem szégyen az ha nem tudod, hogy kell írni egy két angol szót, de nem is muszáj teleszőni velük egy magyar mondatot.
  • pixx
    #9
    Nem is kell, elírtam...ez van...tudok angolul, külföldön dolgozóm, gondolom te soha se sem írtál el semmit, nem hogy angolul, de magyarul sem.
    Vannak ilyen tökéletes emberek, és szararcunak hívom őket, de ezt se kell személyeskedésnek venni :)
  • kakateve
    #8
    Aki nem tud angolul...

    fun = móka, vicc, esetleg szórakozás
    fan = rajongó

    Nem akarok személyeskedni, de a sokadik fun/fan dolog után már szúrja a szemem...
  • winnie
    #7
    "Soha semmi nem lett jobb Hollywood -ban amitől megvonták a pénzt, még ha körbe is van magyarázva. Egyszerű tény."

    rosszabb sem feltétlenül lett, mondhatnám, ha nem lenne ezer meg egy példa arra, hogy alacsonyabb költségből jobbat csináltak. ld. smallville 8. évad, hogy ne menjünk messzire, de a sor végtelen.

    semmi köze a minőséghez a pénznek. a minőség ugyanis az íróasztalnál kezdődik. a pénz pedig leginkább a forgatásnál jut szerephez.
  • pixx
    #6
    Én nem vagyok nagy fun, de állítólag trükkök száma, eléggé leesett, mindamellett, hogy sokan kevesebbet szerepelnek, és én biztos rosszul olvastam sokan szidták a 8. évad utsó epizódját, és a legrosszabb résznek választották. A költségcsökkentés miatt nem volt meg nagy harc, és sok embernek szúrja a szemét.

    Szerintem tud attól esni egy sorozat minősége, hogy egy jó kis ellenfél keveset szerepel, vagy nincs vele harc, stb stb.
  • Kandurex
    #5
    Soha semmi nem lett jobb Hollywood -ban amitől megvonták a pénzt, még ha körbe is van magyarázva. Egyszerű tény.
  • winnie
    #4
    nem hiszem, hogy a büdzsé csökkentése a sorozat minőségének csökkentésével is járna. az, hogy valaki 22 helyett 13 részben szerepel vagy kettővel kevesebb stábíró van vagy kevesebb a külső jelenet vagy eggyel kevesebb az állandó díszlet, nem tűnik fel a nézőnek. a smallville pedig a 8. évadban bizonyította, hogy nem függ össze a kettő, legalábbis sokan jobbnak ítélték meg az évadot.

    igazából a költségscsökkentés sokszor csak kompenzáció, a valós költségeket nem érinti, hiszen minden évben egyre több pénzt kapnak a színészek és az írók, szóval alapból nő a költségvetés, amit ha csökkentesz, akkor lehet, hogy csak a tavalyi szintre viszel vissza.
  • Kandurex
    #3
    Csak éppen ez nem azonnali eredmény, hanem egy folyamat. Ha csökkented a sorozat minőségét, attól még egy darabig ki fognak tartani a rajongók, hosszabb távon kezdődik meg az olyan lemorzsolódás amit nagyon nehezen hozhatnak vissza.

    Ostoba döntés volt.
  • winnie
    #2
    bármennyire is igazad van, nincs igazad. a cw csökkentette a smallville költségvetését. az eredmény: a smallville a legnézettebb sorozat maradt. baromság volt? nem, okos lépés. (mondom ezt annak ellenére, hogy szemetek meg minden, de nekik volt igazuk.)
  • TSunny
    #1
    A CW nagy baromságokat csinált az utóbbi időben is. Pl a Smallville budge csökkentése, annak ellenére, hogy a csatorna legnézettebb műsora...