Szekeres Viktor

Négy sorozatot pakol el az RTL Klub

Ami nem siker, azt a sorozatot elpakolják, pihentetik, ami siker, az pedig előkelőbb időpontba kerül. Ez a szemléletmód egyszer már bevált, amikor a nagy bukás Terminátor-sorozat helyére pakolt Mentalista a tavasz legnézettebb sorozata lett.

Pedig a Mentalista az első pár rész után bukás volt itthon, köszönhetően annak, hogy erős volt a TV2-es konkurencia (NCIS), azonban az új, keddi időpontban a TV2 nem tudott különösebben nézett sorozattal az RTL ellen vonulni, így az könnyedén söpörte be a napot.


Valószínűleg ez a terve a csatornának a Hazudj, ha tudsz című krimivel is, hiszen a szerdai napon a Doktor House ismétlései elég kemény ellenfélnek bizonyultak, azonban jövő héttől már pénteken láthatjuk a sorozatot, a 2. évadjával búcsúzó Dr. Csont helyén. Ugyancsak búcsúzik a pénteki napról a Rejtély, helyébe az eddig keddenként este tíz után látott Minden lében négy kanál kerül.

A keddi Chuck és a szerdai Döglött akták című sorozatok azonban egy időre eltűnnek az RTL-es műsortervből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cikasz #4
    Még jó, hogy a tudás számit és nem a külső. Te is jó fönök lennél vazze.
  • Wittgen #3
    Elkezdtem nézni ezt a Lie to me sorozatot. Nagyon ott van, oltári jól bemutatja a hazugságot és még meg is magyaráz sokmindent. Hál'isten a Döglött akták, a Chuck meg a Burn notice beszerezhető netről is :)
  • god25 #2
    Úgy, h szerintem egy kalap szar. Ízlések és pofonok. Nekem Sarah C. tetszett (csak az a sok szar ömlengés a fiával nem). Ennyi.
  • AZTA #1
    igen a mentalista az már vmi sorozat nem is értem hogy lehetett bukó :D az meg hogy a ncis kemény ellenfél az szintén a vicc kategória, főleg azzal a hippi csajjal akit minden normális munkahelyről ugy rugnának ki hogy be sem kéne mennie :D