Ötvös Tibor

Visszatér az Ivadék is?

A hírek szerint a nem túl sikeres Spawn - Az Ivadék is megkapja a saját "újráját", hiszen Todd McFarlane több helyen is lenyilatkozta a hétvégén, miszerint öt stúdiótól is kapott felkérést egy új filmre.

Az Ivadék mozifilmes debütálása nem igazán sikerült jól. A közönség akkoriban még jobban kajálta a sztreccsruhás, pókhálókat lövöldöző pozitív hősöket, mint a Pokol bugyraiból előbukkanó anti-hősöket. Mindenesetre a figura megalkotója, Todd McFarlane a hétvégi X-Men kezdetek: Farkas bemutatón arról beszélt a megjelent újságíróknak, hogy tervei szerint újból elkezdenék Ivadék történetét.



Vagyis a Fantasztikus Négyes, a Tini nindzsa teknőcök és szinte az összes horrorfigura után Ivadék is megkapná a maga rebootját. McFarlane elmondása szerint jelen pillanatban öt különböző stúdió ajánlata fekszik az asztalán, melyeket nem nevezett meg. Azt azonban elárulta, hogy a nagy stúdiók mellett két kisebb, független cég is ajánlatott tett neki.

Ráadásul az író utóbbi ajánlatokat jobban megfontolja, hiszen a kevesebb pénzt azzal kompenzálnák, hogy a Spawn - Az Ivadék rendezését is Todd McFarlane kapná meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #12
    ha jól megcsinálják működni fog, lásd batman
  • szlovákiai hun #11
    Most megint kezdik előröl és nem az erdeit folytatják, szál egy remake és nem folytatás?, ohhhhhh, hogy mekkora retardáltak
  • FefeeX #10
    a történet tetszett, de szerintem a film elég hányás lett, már akkori szemmel is... :( Képregényben ezerszer jobb...
  • Etinger #9
    Spawn - Az Ivadék rendezését is Todd McFarlane kapná meg --> ez itt a gond. Frank Miller féle Spirit jut eszembe...
  • Rotcsa #8
    Yeaaaahhh! Igen! Igen! Igen!

    A Spawn volt a kedbenc képregényem!
  • Dynamic #7
    A Spawn film után szóba került egy második rész, amiből aztán sajnálatomra nem lett semmi. Bár tény, hogy már akkori szemmel is gagyik voltak a trükkök (főleg a pokol). Ettől függetlenül szívesen vettem volna egy folytatást, már csak a képregény szeretete miatt is. Aztán a későbbi Marvel film áradat miatt biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb a Spawn is sorra kerül. Remélem valóban így lesz. Hajrá, hajrá!
  • adam first #6
    Végre egy jó hír. Nekem anno az 1997-es Spawn mozifilm gyerekfejjel nagyon tetszett, viszont nem rég újra néztem a filmet és azt kell, hogy mondjam sajnos iszonyú gagyira sikeredett Spawn első bevetése. A speciális effektusok már a film megjelenésének időpontjában elavultnak számítottak, most 12 év távlatából egyszerűen ocsmányak az effektek. A színészek közül talán csak John Leguizamo alakítását tudnám dicsérni, Martin Sheenen az egész film alatt látszott, hogy maga se érti minek vállalta el Jason Wynn szerepét. A Spawnt alakitó Michael Jai Whitetot pedig inkább hagyjuk nagyon rossz választás volt. A rendezés nagyon béna lett, sajnáltam is Mark A. Z. Dippét mert mint vezető animátor tökéletes munkát végzett az ILM-nél, de a Spawnnál egyszerűen képtelen volt minőséget produkálni, a pokolbéli jelenet volt a film legalja ennél még a 80's években is 100X komolyabb effekteket tudtak csinálni. Tegyük hozzá érthetetlen hogy miért nem tudott Zippé normális speciális effektusokat összehozni, holott az 1994-es Maszk vagy a 1997-es Men in Black effektjei a mai napig meg állják a helyüket.A mozi anno bukott is rendesen, szóval én is egyetrtek McFarlanel, szükség van egy teljesen új mozifilmre, más színészekkel ami alapjaitól újra kezdi Spawn történetét.
    UI: Az 1997-es film előzetese, a trailer alapján nem is tűnt gagyinak anno: Spawn
  • Nethyrrea #5
    ha olyasmimód darkos hangulatot kapna mint pl az új batman filmek akkor simán lehetne belőle ütőset csinálni, bár nekem az első is tetszett, leszámítva a látványosan gagyi gúnyáját spawn-nak.
  • Harkat 89 #4
    Jó lehet látványilag nem volt toppon, de azt is nézd meg hogy 97-es film azt hiszem, míg a pókember 2002-es. Nekem nagyon tetszett a film, sőt még jobban tetszik mint a Pókember 2. és 3. része, ezt szívesebben nézném meg. A képregényt is szerettem, bár sajnos nem volt olyan sok belőle mint pl. egy X-men -ből. (Pókembertől több volt :) )

    moRtiz: Igazad van, csak sajna félő hogy a több pénz akarása miatt PG:13 lesz.
  • moRtiZ #3
    Hát, szerintem az első Spawn film borzalmasan fos volt, pont nemrég néztem újra.
    VISZONT!!! A Spawn maga egy nagyon jó képregény. Ha a filmet majd nem PG:13-ra tervezik, hanem valóban a helyén lesz az erőszak és a párbeszédek, akkor remek film is kerekedhet belőle.