Ötvös Tibor

Készül a Tini nindzsa teknőcök reboot

Úgy tűnik, hogy az animációs TMNT sikere hatására a stúdió újabb esélyt ad a teknőcöknek. A második CGI-film mellett ugyanis hivatalosan is bejelentették a Tini nindzsa teknőcök élőszereplős változatát is.

A jelek szerint nem csak a horrorfilmek nagy alakjai kapják meg a saját "újrájukat", hanem mindenki, akiben látszik egy kis potenciál. Legutóbb a Fantasztikus Négyes kapcsán érkezett a hír, miszerint nem folytatás, hanem bizonyos értelemben egy újbóli kezdést láthatunk majd a vásznakon. Mindenesetre Freddy és Jason után most a Tini nindzsa teknőcökön a sor.A The Mirage Group ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy az animációs TMNT 2 mellett elkezdődtek a Tini nindzsa teknőcök élőszereplős változatának munkálatai is. De a producerek nem kockáztatnak és nem egy negyedik résszel próbálják visszahódítani a rajongókat, hanem egy reboottal, vagyis újból elkezdik az egész sorozatot.

Tehát ismét megtudhatjuk, hogyan nőtt olyan hatalmasra a négy teknőc és a patkány, hogyan tanulták ki a küzdősportot és miért is halálos ellenségek Zúzóval. A filmet egyébként a Tini nindzsa teknőcök 25. évfordulóján készülnek bemutatni a Tribeca Film Fesztiválon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • makemebad09250 #11
  ez 1990es film olyan extra dolgokat még jelmezekben se kell várni tőle
 • Sir Ny #10
  ilyen gagyi jelmezekkel nem mennek semmire.
 • kukacS3K #9
  az újban már megcsinálhatnák rendesre a jelmezt mert igazából elég hülyén nézett ki
 • xido #8
  Ahogy már korábbi cikkhez írtam..jó lenne,ha felednék azt a baromságot,hogy Splinter patkány volt,aki elleste gazdája mozdulatait és szemtanúja volt a meggyilkolásának...és jó lenne,ha a rendes alapot vennék elő,mikor Hamato Yosi+ként ő is ember volt és riválisa Shredder-nek..aztán csatorna,radioaktív szarság,majd patkányokkal kontakt miatt átváltozás....
 • bippo #7
  Bírom ezeket a hullámokat a filmezésben. Először jött a csomó remake, aztán jöttek a prequelek, most meg a rebootok.
 • GG #6
  az 1-2 nagyon ott volt a toppon még mostani szemmel is. Főleg super zúzó! :P A 3 meg a ezotikus helyszin miatt tetszet de nagyon.
 • Chocho #5
  Főleg a 3 volt csalódás. :-/
 • mrzed001 #4
  Ó igen, az elsőnek iszonyat milyen hangulata volt ... a többi viszont már nem tudta hozni azt a színvonalt (gyatra író miatt term.)
 • Chocho #3
  Én szerettem az első élőszereplős filmet. Kíváncsi vagyok, ebből mit hoznak ki.
 • Balumann #2
  Más közönséget céloz meg szerintem. Én is jobban szeretem az élőszereplős filmeket, mint az animációs ill. rajzfilmeket.