Visszatér az Ivadék is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól megcsinálják mûködni fog, lásd batman
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Most megint kezdik elõröl és nem az erdeit folytatják, szál egy remake és nem folytatás?, ohhhhhh, hogy mekkora retardáltak<#levele>#levele>
a történet tetszett, de szerintem a film elég hányás lett, már akkori szemmel is... 😞 Képregényben ezerszer jobb...
Spawn - Az Ivadék rendezését is Todd McFarlane kapná meg --> ez itt a gond. Frank Miller féle Spirit jut eszembe...
Yeaaaahhh! Igen! Igen! Igen!
A Spawn volt a kedbenc képregényem! <#idiota>#idiota><#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#violent>#violent>
A Spawn volt a kedbenc képregényem! <#idiota>#idiota><#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#violent>#violent>
A Spawn film után szóba került egy második rész, amibõl aztán sajnálatomra nem lett semmi. Bár tény, hogy már akkori szemmel is gagyik voltak a trükkök (fõleg a pokol). Ettõl függetlenül szívesen vettem volna egy folytatást, már csak a képregény szeretete miatt is. Aztán a késõbbi Marvel film áradat miatt biztos voltam benne, hogy elõbb-utóbb a Spawn is sorra kerül. Remélem valóban így lesz. Hajrá, hajrá!
Végre egy jó hír. Nekem anno az 1997-es Spawn mozifilm gyerekfejjel nagyon tetszett, viszont nem rég újra néztem a filmet és azt kell, hogy mondjam sajnos iszonyú gagyira sikeredett Spawn elsõ bevetése. A speciális effektusok már a film megjelenésének idõpontjában elavultnak számítottak, most 12 év távlatából egyszerûen ocsmányak az effektek. A színészek közül talán csak John Leguizamo alakítását tudnám dicsérni, Martin Sheenen az egész film alatt látszott, hogy maga se érti minek vállalta el Jason Wynn szerepét. A Spawnt alakitó Michael Jai Whitetot pedig inkább hagyjuk nagyon rossz választás volt. A rendezés nagyon béna lett, sajnáltam is Mark A. Z. Dippét mert mint vezetõ animátor tökéletes munkát végzett az ILM-nél, de a Spawnnál egyszerûen képtelen volt minõséget produkálni, a pokolbéli jelenet volt a film legalja ennél még a 80's években is 100X komolyabb effekteket tudtak csinálni. Tegyük hozzá érthetetlen hogy miért nem tudott Zippé normális speciális effektusokat összehozni, holott az 1994-es Maszk vagy a 1997-es Men in Black effektjei a mai napig meg állják a helyüket.A mozi anno bukott is rendesen, szóval én is egyetrtek McFarlanel, szükség van egy teljesen új mozifilmre, más színészekkel ami alapjaitól újra kezdi Spawn történetét.
UI: Az 1997-es film elõzetese, a trailer alapján nem is tûnt gagyinak anno: Spawn
UI: Az 1997-es film elõzetese, a trailer alapján nem is tûnt gagyinak anno: Spawn
ha olyasmimód darkos hangulatot kapna mint pl az új batman filmek akkor simán lehetne belõle ütõset csinálni, bár nekem az elsõ is tetszett, leszámítva a látványosan gagyi gúnyáját spawn-nak.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Jó lehet látványilag nem volt toppon, de azt is nézd meg hogy 97-es film azt hiszem, míg a pókember 2002-es. Nekem nagyon tetszett a film, sõt még jobban tetszik mint a Pókember 2. és 3. része, ezt szívesebben nézném meg. A képregényt is szerettem, bár sajnos nem volt olyan sok belõle mint pl. egy X-men -bõl. (Pókembertõl több volt 😊 )
moRtiz: Igazad van, csak sajna félõ hogy a több pénz akarása miatt PG:13 lesz.
moRtiz: Igazad van, csak sajna félõ hogy a több pénz akarása miatt PG:13 lesz.
Hát, szerintem az elsõ Spawn film borzalmasan fos volt, pont nemrég néztem újra.
VISZONT!!! A Spawn maga egy nagyon jó képregény. Ha a filmet majd nem PG:13-ra tervezik, hanem valóban a helyén lesz az erõszak és a párbeszédek, akkor remek film is kerekedhet belõle.
VISZONT!!! A Spawn maga egy nagyon jó képregény. Ha a filmet majd nem PG:13-ra tervezik, hanem valóban a helyén lesz az erõszak és a párbeszédek, akkor remek film is kerekedhet belõle.
Az ördög nagyon gagyira sikerült, ezzel nagyon elrontották a filmet. De Spawn-t nagyon jól megcsinálták szerintem, meg a Violátort is!!
Nem volt olyan rossz az elso probalkozas sem, csak kicsit visszafogottra sikeredett. Es azert Spawn messze nem olyan ismert figura, mint Xmen, Spiderman es pajtasai, nem adta el annyira a neve. Es igen McFarlanet a rendezoi szekbe, szabad kezzel es penzzel es csinal 1 jo kis filmet, vagyis legalabb a rendezoi valtozat jobb lehet, mint az elod 😊
fuck mmo's..i.,