Ötvös Tibor

Továbbra is készül a Venom film

Miközben mindenki Sam Raimit és a Pókember 4-et sürgeti, a Sony szép csendben kijelentette, hogy azért még a Venom filmről sem feledkeztek meg és annak is szép lassan folynak az előkészületei.

A hírek szerint a Zombieland szerzőpárosa, Paul Wernick és Rhett Reese készíti a Venom forgatókönyvét, akik ezt az információt személyesen is megerősítették. Bár azt is rögtön hozzátették, hogy a Sony hétpecsétes titokként kívánja tartani a végleges sztorit épp ezért semmilyen formában nem nyilatkozhatnak ők sem róla.


Tipikus szuperhős

Wernick és Reese elárulták, hogy a rajongók komoly csalódással könyvelték el a Pókember 3-ban felbukkanó Venomot és ezen "hibából" tanulván ezúttal szeretnének megfelelni a rajongók igényeinek. Azt azonban már nem árulták el, hogy teljesen elölről kezdik a karakter történetét vagy a Topher Grace féle történetet viszik tovább onnan, ahol a Pókember 3-ban befejeződött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • trick daddy #14
  ÉS ott van még Mészárszék is
 • GG #13
  Még vérontó kellett volna abba a filmbe...akkor totál káosz lett volna abba a filmben.
 • ddt500 #12
  Pontosan. Eddi Brock leleplezte a Bűnölő nevezetű ürgét és ő lett a sztár de másnap a Pókember elkapta az igazi tettest és Eddit kirúgták a faszba. Kicsit berágott a Pókra. Már csak a Vérontó hiányzik.
 • PokerFace #11
  Tévedsz, eredetileg is egy fotós vetélytársa volt Peternek Eddie, akit Peter miatt rúgtak ki.
  Mellesleg akit érdekel a téma ajánlom az új Pókember trilógia képregényt, amiben elárverezi a halálos beteg Eddie Brock a Venom ruhát, nagyon jó lett szerintem.
 • xido #10
  Ebbe most mi belekötni való van?...minden amit lehetett,elszúrtak Venomból...
  azt még elnéztem,hogy meteorral érkezik a Földre,mert a Titkos háborús utalást nem lehetett megoldani..de onnan kezdbe az össze ziccert kihagyták és ne mondják nekem,hogy mert nem fért volna bele a költségekbe...a lényeg rögtön,hogy csak fekete színűvé tette a pókruhát...meg ő maga volt a ruha,olyan civil öltözékké vált,amilyenné Peter akarta éppen...Eddie Brockról meg nem is beszélve..nem egy ilyen kis nyikhaj fotós volt,hanem egy Pók által lesittelt gengszter...egyetlen dolgot hagytak meg utalásként,a hangérzékenységet a harang toronyban...
 • Barakukk #9
  verstehe
 • Shep #8
  Ja a búvárruhás Venom, hát tényleg fenomenális volt.
 • Loverman #7
  de te biztos tökéletes vagy és minden amit csinálsz
 • aztecs #6
  A btw az angol By The Way rövidítése. Jelentese parasztfordításban: egyébkent.
 • GG #5
  A filmbeli Venomra mint karaktere mint személyiségére a kritikus jelzőt nem használnám INKÁBB A SHIT-HULLADÉK jelző illene rá. Ha valaki olvasta a képregényt és nézet pókember rajzfilmeket, pont az a lényege a Venomnak hogy Pókemberrel ellentétben nem a kecsességén van a hangsúly (ha valaki nem látta qrára izmos, nagy darab és igen csak erős) ha nem a brutális ereje és agresszivitása van előtérben. Eleinte egy gyakorló pszichópata de a végére mérséklődött a személyisége. A lényeg, hogy a filmbeli megformálás: FAIL!