Ötvös Tibor

Japánban folytatódik Farkas kalandja

Hugh Jackman legújabb nyilatkozatában a letöltési botrány ellenére is sikerrel debütáló X-Men kezdetek: Farkas folytatásáról beszélt, mely történetét elvileg Japánba helyezik át.

"Nem fogok hazudni, már beszéltem az írókkal a folytatásokról" - kezdte a mutánst alakító színész. "Az a helyzet, hogy hatalmas rajongója vagyok a képregény japán történeti szálának. Nagyon jó látni, hogy egy ilyen karakter, mint Farkas, egy valódi kívülálló, hogyan próbál meg helytállni egy tradíciókkal és tisztelettel teli világban."Jackman bevallotta, hogy kedvenc része a sorozatban az, amikor pár szamuráj szabályosan szétrúgja Farkas seggét. A mutáns nagyon megdöbben, amikor egy pár ember elkeni a száját. A színész szerint természetesen szerepelne a történetben Farkas legnagyobb szerelme, Mariko Yashida is, aki az Ezüst Szamuráj féltestvére is egyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • RaptorZ #21
  A világszinten élvonalban lévő szinkron nem ront rajta (mondjuk a 80-90-es évek szinkronjai, pl: Bad Boys, Ponyvaregény, Brian élete), de az utóbbi időkben elkövetett borzalmak annál inkább (Karib tenger kalózai, Sötét lovag, de ide vehetnénk néhány általam kedvelt sorozat "szinkronját" is, amivel szinte bűntetni lehet, pl: Supernatural, How I Met Your Mother). De ezen teljesen fölösleges elmélkedni, én ha tehetem felirattal nézem a filmeket, te szinkronnal, nincs ezzel semmi baj :)
 • simonbenyo #20
  Sziasztok!
  Én szinkronosan néztem meg és teljesen rendben volt. Külön örültem annak, hogy ismét Sinkovits Vitai András adta hangját Rozsomáknak, szerintem nagyon "jól áll" Jackmann-nek. A többi színész is karakteres, pontos szinkront kapott.
  Egyébként az a tapasztalatom, hogy amelyik filmet már a moziba kerülés előtt leszinkronizálnak, az sokkal élvezhetőbb, arra nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint arra, amelyik csak dvd-n jön ki szinkronosan.
 • opeca #19
  Mármint úgy érted, hogy világszinten is az élvonalban levő magyar szinkron ront a film élvezhetőségén?:)

  Ugye ez valami tréfa?

  Nem az olvasással van a probléma, hanem azzal, hogy az utóbbi időkben egyesek sportot űznek abból, hogy kigúnyolják a magyar szinkronhangokat, és divattá tették - most éppen feliratosan nézni a filmet a menő -, csak kérdem én, hogy vajon tényleg jót tenne-e nekünk ha az égvilágon semmit sem szinkronizálnának?
 • RaptorZ #18
  Attól, hogy valakinek a szinkrontól felfordul a gyomra, miért következik az, hogy nem szereti a magyar nyelvet? Vagy, hogy minek használja? Én is feliratosan néztem meg a filmet, mert jobban szeretem az eredeti hangokat. Egy rossz szinkron csak rontani tud a film élvezhetőségén, vagy némelyik hang egyszerűen csak kiheréli az adott szereplőt. Sajnos kevés az ellenpélda. Persze, sokan vannak, akiknek mindegy hogyan néznek filmet (szinkron, 4:3, reklámokkal megszakítva, egyremegy mind :), csak ne kelljen olvasni közbe... de őket sem kell bántani :)
 • opeca #17
  "szinkrontól felfordul a gyomrom"
  Mert? Nem szereted a magyar nyelvet? Akkor minek használod?

  Továbbá Rozsomáknak már gyerekkorában is voltak karmai.

  Ebből az egész X-men szériából ő az amúgy, aki megfelelő mélységgel és kidolgozottsággal rendelkezik.
  Úgyhogy én személy szerint nem bánom, hogy a többi mutánst nem helyezték előtérbe.
 • sandor8206 #16
  Kardfog is lehet még amnéziás, az első részig van még vagy jó 10-15 év. Az se mutatják, hogy ki megy Wc-re de azért gyanítjuk, hogy igen :-D
  A karakterekről meg annyit, ez nem x-men 4 volt, hanem wolverine-mozi, 3 karakter a lényeg, Rozsi, Victor és Stryker és ők rendben voltak, a többiek meg csak töltelékek! Amúgy sztem is többet ki lehetett volna hozni a filmből, de ez lett!
 • Darth Sith #15
  ebben az egyben akkor tévedtem. :)

  És a többi? :)
 • knightbali #14
  A spoilert elolvastam, igaz a filmet még nem láttam, de wolverine történetével tisztában vagyok és nyugodt szívvel állíthatom nem hülyeség. Tényleg volt gyerekkorában karma, csak csontból.
 • Darth Sith #13
  Megvártam, nem töltöttem le, múlthéten csütörtökön megnéztem moziban, feliratosan (szinkrontól felfordul a gyomrom, plusz. tudtommal létezik, Wolf nevü mutáns is, őt hogy fogják fordítani ha netán szerepet kap vmelyikkövetkező részben?). Hát számomra csalódás volt a trailer után.
  SPOILER
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Az egy dolog, h tudtommal, a film előtt kardfoggal sosem voltak testvérek, plusz ha megnézték volna anno az X-men első részét, amelynek elvileg az egyik előzményét készítették el, abban szintén szerepelt kardfog, akinek azért csak feltűnt volna h a tesóját püfölni. Még ha wolverine amnéziás is, csak szólt volna hozzá valamit, ha a testvére. Már csak emiatt se volt logikus szerintem meglépni ezt a lépést.
  Tovább, javítsatok ki ha tévedek, de gyerekkorában nem voltak karmai, azt a műtéttel kapja meg, nem?
  Meg kissé sablonos lett, hogy kardfoggal bunyó itt, bunyó ott, bunyó amott, de más mutánsokkal való harc, szinte minimális.
  A többi mutáns karakterének bemutatása, nagyon minimális volt, pedig csomó mindent kilehetett volna hozni belőlük. pl Deadpool-tól is többet vártam, Wraith karaktere úgytűnik az egyszeri nézőnek a filmből, mintha vmi impotens hülye lenne, hogy lehetett ilyes valaki az X-team tagja? Haspók, agent zero-ról szinte semmi nem derült ki..stb.
  Wolverine szerelmi szála pedig nem igazán sikerült meggyőzőre, számomra.Kb úgy jött le, hogy szereti meg minden, de semmi extra, kiemelkedő érzelmek, amely után jön az apokalipszis.
  Számomra csalódás volt a film, mert sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Nem rossz a film önmagában, csak annak tudatában, hogy sokkal jobb is lehetett volna szerintem.
 • Hedgehunter #12
  Olvastam egy par japanban jatszodo X-men-t Wolverinnel reszt nem voltak rosszak...