Napi Online

Az őszre készül az RTL Klub és a TV2

A két országos kereskedelmi csatorna már az őszi egymásnak feszülésre készül. Talán a TV2 Megasztárjának sikerét igyekszik megfejelni az RTL Klub, ugyanis ősszel nagyszabású tehetségkutató show-műsort indít, amelynek címe: Csillag születik.

Ebben a produkcióban nem kötik szigorú előírások a versenyzőket: zenélhetnek, énekelhetnek, táncolhatnak, előadhatnak humoros jelenetet vagy akrobatamutatványt - bármit csinálhatnak, amihez tehetséget éreznek. A produkciók éppúgy lehetnek egyéniek, mint csoportosak. Mivel korhatár sincs, akár csodagyerekekre is ráakadhatnak.

A válogatás rövidesen elkezdődik. Június 16-tól július 22-ig Budapesten és hat vidéki nagyvárosban (Pécsett, Győrött, Zalaegerszegen, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon) indul a tehetségek felkutatása hétvégenként. Hogy a határon túli magyar tehetségek szintén lehetőséget kapjanak a "ragyogásra", a Csillag születik szereplőválogatásokat tart Kassán, Újvidéken, Beregszászon és Marosvásárhelyen is. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója biztos abban, hogy a Csillag születik nemcsak a majdani nyertes, hanem a verseny többi résztvevőjének karrierjét is elindíthatja. A műsor házigazdái: Ördög Nóra és Stohl András.

A TV2 ősszel indítja új heti játékos vetélkedőjét, amely követi a nemzetközi televíziós trendeket. Az "Are You Smarter Than A 5th Grader?" az amerikai Fox csatornán februárban debütált és azóta is igen sikeres, jogait már több ország televíziócsatornája is megvásárolta (többek között az SBS Group, a német ProSieben, a francia Endemol, a brit Sky One, az ausztrál Network Ten, a brazil SBT, hogy néhányat említsünk). A kvízshow-ban kisiskolások közreműködésével felnőttek játszanak, akik az általános iskola első öt osztályának tananyagából kapnak kérdéseket a megjelölt tantárgyak szerint. A felnőtt játékosnak ötödik osztályos gyerekek segítenek a válaszadásban. A vetélkedő műsorvezetője Till Attila.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    wow, nem tehetséges? zenész, "humorista", műsorvezető - jó, nem mainstream, amit művelt, de még sosem hallottam, hogy nem tehetséges.
  • gabeone #10
    Annak az embernek valaki nagyon tolja a szekerét.. Szerencsés de nem tehetséges. Ebben legalább is nem. Ezt csak egy nagyon pici rosszindulattal, talán írigységgel írom le, de ami fontos, hogy ez tény.
  • stargatelost #9
    inkább nem kellett volna lelőni a "Benne leszek a TV-ben-t" , gondolom szar volt a nézettség, de akkor is, jó volt az a Hajóssal :D
  • DjDano #8
    Egyetértek
  • gabeone #7
    Stahl bármennyire is unszimpatikus, be kell vallani, hogy jól csinálja amit csinál. Van hozzá tehetsége. Egyébként egy alkoholista.
  • trogi #6
    Nekem is sikerült véglegesen leszoknom a kereskedelmi tévékről. Pár műsoruk van amit megnézek (nem sorozatok!) aztán ennyi. A felszabadult időmet így másra tudom elhasználni/pazarolni (ahogy tetszik) .

    Egyik tévé sem tud érdekes, normális műsort adni...
  • winnie #5
    "Remélem ezek a műsorok is elkopnak hamar. "

    miért van benned a késztetés, hogy tévét nézz? pláne, hogy kereskedelmi tévét. én valahogy örülök, hogy ha olyanműsor van benne, ami nem érdekel, több időm jut másra. ezért lep meg, hogy valakit idegesít, hogy nem nézheti az ő drága tv2-jét vagy rtl-ét.

  • Kobaljov #4
    ja nem az csak 5. után van nálunk is ha jól rémlik
  • Kobaljov #3
    gondolom az amerikai első 5 osztály és a magyar között egyébként vannak különbségek (pl. földrajz)
  • Szuli #2
    Már megint a köcsög stohl, nincs más ember ebben az országban??