Szekeres Viktor

Az RTL Klub lemaradt a 2010-es focivébéről

A 2006-os focidzsemborival ellentétben 2010-ben nem az RTL Klub és a Sport Klub közvetíti a következő focivébét, hanem a Magyar Televízió.

A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek közvetítésére született megállapodás véglegesítésének közelségét Rudi Zoltán, az MTV elnöke jelentette be sajtótájékoztatón. A futball-vb közvetítési jogaival az Európai rádiós és televíziós szervezet (EBU) rendelkezik, így az MTV mint EBU-tag juthat hozzá a magyarországi közvetítési joghoz. A két fél közötti megállapodás véglegesítéséhez még szükséges a kuratórium elnökségének engedélye, a testület azonban már korábban jelezte, hogy támogatja az erre vonatkozó tervet.

A labdarúgó világbajnokság mellett az MTV rendelkezik a Bajnokok Ligája, a Foci EB és a jövő évben Pekingben esedékes nyári Olimpia közvetítési jogaival, így minden bizonnyal azon sportrajongók járnak jól, akik még nem hangolták el a tévéjükről az MTV csatornáját.

Minden bizonnyal a közvetítésekben és a sportosztály munkájában is nagy segítséget fog nyújtani két régi-új Telesportos munkatárs, az RTL-től visszacsábított Mérei Andrea és a TV2 elől elhappolt Gundel Takács Gábor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bippo #31
  Felvilágosítalak, túl vagyunk az egészen. MTV egész korrektül közvetített, leadta az összes meccset, semmi sallang.
 • hunbodika #30
  Hát az biztos Mtv jó lesz :D
  rtl klub nem a legjobb...
  nem örülnék neki.
  vigye az aki jó a szakmában ijen téren.

 • supi007 #29
  Hrutka, jó lövés, bedobás.
  (Knézy)
 • supi007 #28
  Ja a kommentátorok. Kit szeretek? A jó kommentátorokat szeretem: Faragó, Hajdú B. aki tud még jót jelentkezzen. Futottak még: Egri Viktor.
 • supi007 #27
  Hála a jó égnek, hogy nem az RTL közvetíti. Tavaly sírni tudtam volna a Lédereren :_( Az MTV jó lesz!
 • uvbull #26
  jó mit vársz egy gyulától? unalom az egész ember ezért írtam hogy megsasolnék egy faragó/hajdú b-s F1 közvetítést szerintem minőségibb lenne amit ők ketten müvelnének mint a palikék...

 • RaveAir #25
  Szerintem Palik nélkül az F1 közvetítés semmit sem ér. Ha tök unalmas a verseny ő akkor is fel tudja dobni. Emlékszem néhány versenyre, amikor ő éppen nem közvetített, hát... majdnem elaludtam.
 • winnie #24
  " és az a legrosszabb hogy a gyula hagyja"

  ez a lényege, direkt csinálják, hogy legyen mire rácuppanni. ez okos ötlet, szerintem.
 • uvbull #23
  mégvalami meghallgatnék egy f1-es közvetítést a aragó ricsi vagy a hajdú b kommentálásával...
 • uvbull #22
  már csak a f1-et kéne elvenni az rtl klubtól, és főleg a paliktól...

  nemtom emlékeztek a legutolsó f1-re élőben reklám közvetítés közben hát már bocsássatok meg de szánalmas hogy az f1-be reklámot raknak, szégyen a klub-tól...

  másik oldala nem igaz hogy a palikot és a gyulát nem lehet lecserélni élvezhetetlenné teszik az f1-et (david-om meg az a csaj a dakarrol) az egész kö9zvetítés arról szól hogy palik hogy gyalázza a gyulát és az a legrosszabb hogy a gyula hagyja áhh röhej, hogy lehet ilyen majmokat odaültetni bár ez a majmokra nézve sértő...