Ötvös Tibor

Trilógiává bővül a Mezsgye

Az ázsiai remake, az Amerikában nem túl sikeres Mezsgye újabb részekkel bővül. A következő két részt azonban rögtön megérdemelt helyére, DVD-lemezre forgatják le.

Nálunk 8-án mutatták be az Amerikában már eléggé leszerepelt Mezsgye című horror-thrillert. Az eléggé félresikerült film egy remek ázsiai thriller remake-je, melyet Kiyoshi Kurosawa rendezett és eddig egyetlen részt ért meg. Az amerikai verziót azonban szeretnék trilógiává bővíteni és a producer, Joel Soisson reményei szerint hamarosan el is kezdik forgatni a második epizódot.Azért azt érdemes megemlíteni, hogy legalább a stúdió tanult a hibájából és ha elkészülnek a folytatások, azokat csak és kizárólag DVD-n lehet majd beszerezni. Azt viszont nem tudni, hogy az első rész főszereplője, Kristen Bell visszatér-e a következő részekben vagy sem.

Egy baráti társaság minden tagja a világvége eljövetelét ígérő e-maileket kap, miután egyik barátjuk öngyilkosságot követ el. A leveleket elolvasó fiatalok sorra mély depresszióba esnek. Egyedül Emily nem látta az üzenetet, és most versenyt fut az idővel, hogy a gonosz erőkkel szembeszállva megakadályozza barátai további öngyilkosságait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • winnie #11
  a mezsgye szép szó és illik a filmre is - páran nem ismerik, vagy nem tudok mást elképzelni. de persze jobb ötlete még nem volt senkinek.

  pulzálás? vagy mi?:)
 • winnie #10
  "Ha már nem jött ki szinkronosan, akkor egyáltalán miért nem maradhatott Pulse a címe?"

  hö. király lenne. amíg egy film feliratos, addig más a címe?
 • ReTeK #9
  azéé hogy a pástiek ne ércsék
 • Jogurtosz #8
  Pedig a Mezsgye egy ötlelte találó cím, ha jobban belegondolunk. Először is tisztában kell lenni a jelentésével és akkor már érthető a dolog. Ez egy viszonylag keveset használt szó(legalábbis sztem) és ezért jó.
 • Penge4 #7
  Ha már nem jött ki szinkronosan, akkor egyáltalán miért nem maradhatott Pulse a címe?
 • mgenya911 #6
  a Zsigymügy jo cim lett vona :(
 • Broafka #5
  hát nem volt nagy durranás, a nevét nem bírom sose megjegyezni így állandóan Nyazsgemnek mondom :D
  az ötlet mondjuk nem volt annyira rossz
 • winnie #4
  nem tetszik a mezsgye, az egy dolog. de akkor mi lenne a címe?
 • moRtiZ #3
  Nevetséges ez a magyar cím már megint. Pulse-t hogy a tökömbe fordították mezsgyére? Szánalmas, azt sem tudtam mi a tökről van szó, utána kellett néznem.

  Szerintem Pulse iszonyatjó film, nem érdekel ki mit mond róla. Egyáltalán nem láttam róla semmi hírt/trailert, azt hittem egy vacak B horrort fogok látni, helyette nagyon kellemes meglepetés ért. Ha jobban lett volna promotálva sokkal nagyobbat üthetett volna a film. (Bár az IMDB nem erről árulkodik)

  A film végén kb. ki is irhatták volna hogy To be continue..., annyira nyitvamaradt a sztori. Fasza Apokaliptikus jövőkép, kevés ember küzd a tecnika által előhívott "gonosszal", iszonyat jó story-t lehet belőle összerakni, remélem nem cseszik el.

  Hajrá hajrá!
 • sandor4 #2
  nem volt ez rossz, átkot simán odab*ssza