Ötvös Tibor

Sarah Michelle Gellar halálos látomása

Sarah Michelle Gellar Az átok után újabb természetfölötti thrillerben vállalt szerepet. A The Return című filmben egy olyan nőt alakít, akit gyilkos látomások gyötörnek, ám amikor megpróbálja megfejteni ezeket, saját élete is veszélybe kerül.

Az egykori vámpírvadász, Sarah Michelle Gellar nagyon sokoldalú színésznő. Láthattuk már romantikus filmben, vígjátékban, horrorfilmben, ám úgy tűnik a producereknek legjobban a thrillerekben találták hitelesnek.

Klikk ide! Az átok hollywoodi feldolgozása után ugyanis újabb természetfölötti thrillerben láthatjuk majd viszont. A The Return az eddig jobbára rövidfilmeket rendező Asif Kapadia amerikai bemutatkozása lesz. A további szerepekben Kate Beahan, Peter O'Brien, Adam Scott és Sam Shepard lesznek láthatók.

Joanna Mills sikeres karriert tudhat maga mögött egy fuvarozó cég üzletkötőjeként. Ám magánéletében kevésbé rózsás a helyzete. Apját évek óta nem látta, ex-barátja folyamatosan zaklatja, ráadásul baráti köre is alig számlál pár embert. Egy nap azonban tovább romlik élete. Egy látomás képében ugyanis látja és érzi is, amint egy kegyetlen gyilkos brutálisan megöl egy fiatal nőt. Ráadásul a férfi őt választja ki következő áldozatául.

Joanna elhatározza, hogy szembeszáll vele. Elutazik a látomásban látott nő szülőföldjére, ahol pár dologra rá kell döbbenjen: egyes titkokat nem lehet eltemetni és vannak lelkek, amik soha nem halnak meg.

A film november 17-től lesz látható az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!