Ötvös Tibor

Anthony Hopkins rendez és ír

Anthony Hopkins kemény fába vágta a fejszéjét. Legújabb filmjének ő lesz egyszemélyben az írója, rendezője és zeneszerzője. A Slipstream főszerepében Christian Slater lesz látható.

Anthony Hopkins nem pihen. Még szinte be sem fejeződött a Bobby forgatása, de máris új terveket szövöget. Ezúttal azonban nem elégszik meg a szereplői státusszal. A Slipstream című filmnek ugyanis ő lesz a forgatókönyvírója, rendezője és a zeneszerzője is. A mozi Hopkins saját, elég vad gondolatait mutatja majd be Istenről, életről és halálról. A forgatást a tervek szerint júniusban kezdik meg Los Angelesben.



A történet egy törekvő forgatókönyvíró, Felix Bonhoeffer kalandjait követi nyomon, akinek élete két síkon zajlik: a valódi és a képzeletében élő világban. Egy nap felkérést kap egy titokzatos gyilkosságról szóló forgatókönyv átírására. Idáig nincs is semmi gond, ám Felix furcsa dolgot fedez fel: a történetben szereplő karakterek kezdenek felbukkanni a való világban, míg személyes ismerősei a forgatókönyvből köszönnek vissza.

A film főszerepében a manapság nem éppen Hollywood élvonalába tartozó Christian Slater lesz látható. Hogy miért épp rá esett a választás, azt nem tudni. Mindenesetre az tény, hogy a Rés a pajzson és a Vízözön óta a börtönt is megjárt egykori tinibálvány mára - többek között az Alone in the Darknak köszönhetően - alaposan lejáratta a nevét. Talán megkapta a második lehetőséget?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!