11
-
winnie #11 a mezsgye szép szó és illik a filmre is - páran nem ismerik, vagy nem tudok mást elképzelni. de persze jobb ötlete még nem volt senkinek.
pulzálás? vagy mi?:) -
winnie #10 "Ha már nem jött ki szinkronosan, akkor egyáltalán miért nem maradhatott Pulse a címe?"
hö. király lenne. amíg egy film feliratos, addig más a címe? -
#9 azéé hogy a pástiek ne ércsék -
Jogurtosz #8 Pedig a Mezsgye egy ötlelte találó cím, ha jobban belegondolunk. Először is tisztában kell lenni a jelentésével és akkor már érthető a dolog. Ez egy viszonylag keveset használt szó(legalábbis sztem) és ezért jó. -
#7 Ha már nem jött ki szinkronosan, akkor egyáltalán miért nem maradhatott Pulse a címe? -
#6 a Zsigymügy jo cim lett vona :( -
#5 hát nem volt nagy durranás, a nevét nem bírom sose megjegyezni így állandóan Nyazsgemnek mondom :D
az ötlet mondjuk nem volt annyira rossz -
winnie #4 nem tetszik a mezsgye, az egy dolog. de akkor mi lenne a címe?
-
moRtiZ #3 Nevetséges ez a magyar cím már megint. Pulse-t hogy a tökömbe fordították mezsgyére? Szánalmas, azt sem tudtam mi a tökről van szó, utána kellett néznem.
Szerintem Pulse iszonyatjó film, nem érdekel ki mit mond róla. Egyáltalán nem láttam róla semmi hírt/trailert, azt hittem egy vacak B horrort fogok látni, helyette nagyon kellemes meglepetés ért. Ha jobban lett volna promotálva sokkal nagyobbat üthetett volna a film. (Bár az IMDB nem erről árulkodik)
A film végén kb. ki is irhatták volna hogy To be continue..., annyira nyitvamaradt a sztori. Fasza Apokaliptikus jövőkép, kevés ember küzd a tecnika által előhívott "gonosszal", iszonyat jó story-t lehet belőle összerakni, remélem nem cseszik el.
Hajrá hajrá! -
sandor4 #2 nem volt ez rossz, átkot simán odab*ssza -
jahola #1 Néhol azt hallottam hogy ahhoz képest jó film lett.
Na mindegy a jövő héten megnézem azért...