Ötvös Tibor

Trilógiává bővül az Elemi ösztön

Sharon Stonet látszólag nem töri le az Elemi ösztön 2 sikertelensége és már szeretné leforgatni a harmadik részt. A hírek szerint a rendezést is magára akarja vállalni.

1992-ben az egész világ egy szőke bombázóba volt szerelmes. Sharon Stone kihallgatási jelenete megjelenése pillanatában klasszikus lett, a színésznőt pedig Hollywood A-kategóriás sztárjai közé repítette. Az Elemi ösztön sikerét azonban azóta sem tudta megismételni. Nemrég bemutatták a sikerfilm második részét is, ami azonban - finoman szólva - nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Magyarul mondva iszonyat nagy bukta lett.

Ám ez nem vette el Sharon Stone kedvét a folytatástól és a legfrissebb hírek szerint már zajlanak a harmadik rész előkészületei. Egyelőre egyetlen fontosabb információ szivárgott ki a filmről. Ez pedig nem más, mint az, hogy Stone a főszerep mellett a rendezői széket is szeretné a magáénak tudni.

A történetről még semmi hír, de gondolom nem kell újabb 14 évet várni arra, hogy Catherine Trammel visszatérjen "gyilkos" hajlamaihoz. Bár azért nem kis bátorságra vall a gyártó stúdiótól, hogy trilógiává bővíti az egykori klasszikus thrillert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loál János #4
    Klimax bejátszik. :D
  • Venom1986 #3
    Háát nemtom elég csak Cher-re gondolni
  • SonicBoom #2
    És ez már egy nyugdíjas otthonban játszódna?
    Stone 60 évesen... A plasztikai sebészetnek is meg vannak a korlátai.
  • Blasta #1
    Szerencsétlen, már szánom :-)