Ötvös Tibor

Újabb előzetesek a neten

Lassacskán megérkeznek azon filmek, melyekre már hónapok, évek óta várunk. Az egyik a Brian De Palma rendezte The Black Dahlia, a másik pedig Martin Scorsese remake-je, a The Departed.

Az első film egy thriller, mely a remek Brian De Palma rendezésében kerül majd a nagyérdemű elé. A The Black Dahlia szeptember 16-án debütál az amerikai mozikban. A film főszerepeiben Josh Hartnett, Scarlett Johansson, Aaron Eckhart, Mia Kirshner és Hilary Swank csillogtatják tudásukat. A trailer itt tekinthető meg.


A The Black Dahlia első képe

A The Black Dahlia 1940-ben játszódik, Los Angelesben. Két rendőr, Bucky Bleichert és Lee Blanchard egy gyilkossági ügyben nyomoznak. A fiatal Elizabeth Short-ot brutálisan meggyilkolták. Bucky hamarosan rádöbben, hogy a szálak felsőbb körökbe vezetnek és rendőrtársai - és saját barátnője - kezdenek gyanúsan viselkedni.

És ha már Brian De Palma neve felmerült, érdemes megemlíteni, hogy 2008-ban kerül mozikba egykori klasszikusának folytatása, az Aki legyőzte Al Caponét 2.

A második film Martin Scorsese kamerái előtt fog játszódni. A nagysikerű Szigorúan piszkos ügyek amerikai remake-je alaposan el lesz látva világsztárokkal. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen és Alec Baldwin mind szerepet vállaltak az akció-krimiben. Az október 6-án mozikba kerülő film előzetese innen tölthető le.


Ez itt egy amerikai szigorúan piszkos ügy

Dél-Bostonban a rendőrség véres harcot folytat az alvilággal. Az újonc rendőr, Billy Costigan beépült a helyi vezér, Costello bandájába. Ám ugyanekkor Colin Sullivan, a feltörekvőben lévő bűnöző beépül a bűnüldöző szervbe. Mindketten gyűjtögetik az információkat saját "oldaluk" számára, ám egy nap ki kell vonuljanak a színtérről. Ez azonban rengeteg halálesethez vezet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!