SG.hu

Folytatódik Az ügy

"Az ügy" címmel folytatódik a Magyar Telekom és a TV2 együttműködésével készült dokumentumsorozat, karácsony előtt.

A filmekben olyan ügyekkel találkozhatnak a nézők, amelyek a körülöttünk élők problémáit szeretnék megoldani vagy jobbá, szebbé tenni életüket. Ezeket az ügyeket pályázat alapján független, társadalmi zsűri választotta ki.

A júniusi fődíjas Csodalámpa Alapítvány sok súlyosan beteg kisgyermek álmát valósította meg, (számítógép, találkozás Harry Potterrel, stb). Az Első Magyar Hajléktalan futballválogatott kijutott a Hajléktalan Labdarúgó világbajnokságra, Dél-Afrikába. A lovakat mentő alapítvány bővítheti az istállóját, a fogyatékkal élők színháza pedig segítséget kapott, hogy végre végleges otthonra találjanak.

November 23-án az ügy nem szegény sorsú emberek, hanem "kivetett" kutyák ügye. November 30-án a nemes cél a fogyatékkal élő embertársaink minőségi élete. December 7-én olyanok ügyére hívják fel a figyelmet, akiknek nem adatott meg, hogy jó családban éljenek. December 14-én pedig az esélyegyenlőség ügyét karolják fel: olyan fogyatékkal élőket segítő szervezet kéri a nézők szavazatait, amely munkahelyet teremt segítségre szoruló társainknak.

Telefonos szavazással a nézők dönthetnek arról, hogy a négy hét során bemutatott ügyek közül ki, melyik kapja a Magyar Telekom által felajánlott adományokat. A cég a 1771-es alapdíjas telefonszámon várja a szavazatokat. A legtöbb szavazatot szerzett film ÜGYE 5 millió, a többi három film célja 1-1 millió forint adományban részesül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!