Szekeres Viktor

Everwood: szívhez szóló családi sorozat a TV2-n

Nem csak rejtélyek, nyomozások és börtönből való szökésekről forgatnak sorozatot Amerikában, hanem olykor bizony a hétköznapi emberekről is.

Az Everwood pedig ilyen sorozat. Tömören egy ún. "fish out of water" történet, vagyis olyan sztori, melyben hőseink olyan környezetbe kerülnek, mellyel eddig életük során nem kerültek közelebbi kapcsolatba. Egy nagymenő, nagyvárosi agysebész, Dr. Andrew Brown felesége tragikus hirtelenséggel eltávozik az élők sorából és az érzelmileg padlóra került dúsgazdag orvos úgy dönt, hogy fiával és lányával egy apró, coloradói kisvárosba, Everwoodba költözik.



Természetesen ez a költözés gyermekei irányából ellenállásba ütközik, hiszen senki sem szereti, ha mesterségesen kiszakítják eddig megszokott éltéből - és a kisvárosba való beilleszkedés sem megy túlzottan könnyen, főleg miuán ingyenes kezeléssel kecsegtető, frissen megnyitott háziorvosi praxisa igencsak szúrja a városka addigi egyetlen orvosának a szemét.

Tipikus kisvárosi történetet kapunk csodálatos, hegyi tájak közt játszódó drámát és komédiát vegyítve és a felnőtt szál mellett természetesen a gyerekek is megkapják saját tinitörténetüket. A főszerepben az arcszőrzetet növesztett, általában eddig bé-akciófilmekből ismert Treat Williams látható, aki az Everwooddal végleg leszámolt a színészi képességeinek sekélyességét bizonygató állításokkal. A sorozat a kritikai elismerés mellett a nézők kedvencévé is vált, a megért 4 évad azt hiszem önmagáért beszél.

A TV2 révén szerdától kezdve naponta fél hatkor költözhetünk be Brownékhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    vagy pedig ingyen töltse le a netről. gondolom te is a linket árulnád el nekik és nem nyerészkednél.
  • RadosGa #5
    Aki megszeretné szerezni az everwood összes részét dvd-n az írjon: [email protected]
  • Kis-Bob #4
    Kár, h nem lesz 5. évad
  • Neuman #3
    senki nem ír ide pedig életem első olyan sorozatja amit minden délután alig várom hogy elkezdődjön,s mire vége már azt várom hogy másnap délután legyen, lehet ez betegség?
    Barátokkal is erről beszélünk, már várom az évadokat mikor jönnek ki, mert sajnos lemaradtam az első 30 részről.
    Most akartam nyitni egy fórumot neki, mondom ez nem igaz hogy pont ennek a sorozatnak nincs fórumja!
  • ngagenorrec #2
    Szerintem nagyon jó sorozat
    Én meg szeretném szerezni, nemtudja valaki hogy honnan tudnám?
    Karácsonyi ajándéknak szánnám...
  • sylverangel #1
    Tipikus amerikai sztori, agysebésszel :))

    Akkor már monster...