SG.hu

Indul a Huff második évada

A drámai vígjáték sorozat újabb 13 résszel lett gazdagabb a Sony Pictures Television International jóvoltából, melyet október 5-től láthatunk az HBO-n. Az első évad fordulatokban gazdag eseményekkel zárult: Huff (Hank Azaria) lelökte legjobb barátját Russelt (Oliver Platt) a lépcsőn, miután rajtakapta az ágyban édesanyjával, Izzyvel (Blythe Danner); Huff felesége, Beth (Paget Brewster) határozatlan időre távozott, hogy együtt lehessen haldokló édesanyjával (Swooshed Kurtz); skizofrén testvére, Teddy (Andy Comeau) eltűnt, míg fia Bob (Anton Yelchin) még inkább távolodni látszik a családtól.

A sorozat második évadja tovább elemzi Huff szakmai- és magánéletét, aki pszichiáterként úgy érzi, az őrület határára sodródott. A második évad azzal indul, hogy Huff úgy érzi, nem tud új páciensére koncentrálni. Ráadásul Izzy is súlyos alkohol gondokkal küzd, míg Teddy végre felbukkan Tijuanában, azzal a szándékkal, hogy Clozarilt, vagyis antipszichotikus gyógyszert vegyen. Így Huff Tijuanába indul, hogy megkeresse Teddy-t. Ezt követően, a második részben, egy magyar hajléktalan is felbukkan, aki segít Huffnak Teddy nyomára akadni.

"A Huff című sorozat az emberi természet kiszámíthatatlanságát figurázza ki. A Huff emberek és az emberek kapcsolatainak sorozatos drámája, mely nem annyira azt hivatott bemutatni, hogy hogyan cselekszenek az egyének, mintsem a reakciókat, melyeket környezetük vált ki belőlük" – mondta Bob Lowry, a sorozat egyik szülőatyja.

A már sokak által ismert karakterek mellet Sharon Stone is feltűnik a második éved első három epizódjában, egy befolyásos PR menedzser személyében. A későbbi epizódokban további sztárok is vendégszerepelnek majd, úgy mint az Oscar-díjas Anjelica Huston, aki Dr. Lena Markova, egy régimódi pszichopata gyógyszerész bőrébe bújva Huff orvosa és egyben bizalmasa lesz.

A Huff második évadjának epizódjai október 5-től csütörtök esténként 21 órakor láthatók az HBO műsorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • brueni #1
    zsír, már alig vártam