Szekeres Viktor

Ismét képernyőn a legnézettebb amerikai sorozat

Vajon melyik sorozat vetett véget a Helyszínelők utóbbi 3 évben tartó egyeduralmának? Ki hitte volna, hogy épp a nálunk megbukó, de talán most új erőre kapó Grace klinikáról van szó?

Bizony, megtörtént a trónfosztás. Az ABC orvosi drámája, a Grey's Anatomy címre hallgató, de a Grace kórházban játszódó történet (innen a magyar cím) új időpontba került Amerikában, a merész csatorna betette a legnézettebb Helyszínelők ellen - és a nézők döntöttek. Ha a legnézettebb amerikai sorozatra hivatkozunk, akkor nem Grissomékat, hanem Meredith-éket kell emlegetnünk.



Az idehaza idén tavasszal induló kórházi sorozat, mely a Vészhelyzettel ellentétben inkább a szappanhabzású elemeket részesíti előnyben, sajnos nem keltette fel a magyar nézők figyelmét. Így a külföldi tendenciával ellentétben az RTL egy időre le is vette a műsorról a sorozatot, hogy aztán egy kis szünet után a Vészhelyzettel párosítva kínálja nekünk. (Érdekes, hogy Amerikában éppen fordított a sugárzási sorrend.)

Ennek a teketóriázásnak köszönhetően a nyári szünetre a 9 részes első évadot és a második évad pár részét követően vonult el a Grace klinika. Így rendhagyó módon a kedd este 10 órás premier valamikor a második évad elejétől folytatja a történetet, de a sok visszautalgatás azoknak is segítséget nyújthat, akik csak most kapcsolódnak be (ízlelgessük együtt) Amerika legnézettebb sorozatába.

RTL Klub, keddenként, a Vészhelyzet után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • doncarlos #4
    A szökésnél nincs jobb
  • gurucska #3
    nem tom mi nem tetszik ezen az emberek többségének, szerintem baromi jó
  • chase #2
    Nálam ez minden idők második legjobb sorozata.
  • azirafael #1
    Nekem jobban bejön nmint a vészhelyzet....