Napi Online

Az RTL Klub lecsapott Antal Imrére

November 2-án este fő műsoridőben kerül az RTL Klub képernyőjére Antal Imre főszereplésével a Szeszélyes című produkció - jelentette be Kolosi Péter egy sajtótájékoztatón.

A televízió programigazgatója ezúttal is sikerre számít, hisz, mint elmondta: három-négy évvel ezelőtt, amikor az MTV nézettsége elég alacsony volt, a Szeszélyes évszakok kiemelkedően sok nézőt vonzott. A több mint 175 adást megélt produkciót adásonként másfél-kétmillióan nézték - tette hozzá Oltványi Tamás, a gyártó Szféra cég producere, aki kiemelte, hogy Antal Imrének a Szférával kizárólagossági szerződése van.

Oltványi érdeklődésünkre elmondta, hogy nem számít az MTV-vel, a Szeszélyes évszakok című produkció tulajdonosával jogvitára, ezúttal ugyanis egy alapvetően új műsorról van szó, amelynek teljesen más lesz a képi világa, ritmikája, ez utóbbi például jobban igazodik a kereskedelmi televízió nézőközönségének igényeihez. A fiatalosítást szolgálják egyebek között az új, fiatal színészek is, akik a Szeszélyes évszakok szereplőinek körében tűnnek fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Béla bácsi #21
  Én úgy gondoltam hogy mindkettejük szerepe ugyanaz. Az emberek kívülről azt mondják, lám-lám jól megmondta, közben meg összekacsint a vezető elittel. Így volt ezt Hofinál is, ő is úgyanúgy egy elitet szolgált anno, hitt abban a rendszerben, mint a többi KISZ-titkár pl. Csak neki az volt a feladata, hogy úgymond kiengedje a népből a gőzt.
 • Tinman #20
  Szerintem ő se úgy gondolta... Hofi az Hofi.
  De a Fábry az meg a Fábry.
  Hofit feljebb helyezném én is, de őszintén örülök annak, hogy a Fábry a világon van. Megnevettet és nem csak engem. A magyaroknak qrva nagy szüksége van arra, hogy jóízűen nevessenek. Ez nem csak duma és urban legend, de tényleg az a nagy helyzet, hogy a világ egy szomorú népnek ismer minket.
  Nagyon fontosak a humoristáink, csak sajnos nagyon kevés az igazán kiemelkedő közülük.

  Nem hiszem, hogy a Fábry tahó lenne, max kimer mondani olyan tabu dolgokat amiket más nem. Buta ember nem tud jól viccelni ;-)
 • DjDano #19
  Fábry egy tahó, ne hasonlítsd hofihoz
 • Béla bácsi #18
  Én sem teljesen ilyen profilú műsorban tudnám elképzelni az embert. Hogy miért nem futtatják, az megint egy érdekes dolog. Talán azért mert ott van a Fábry. Ő most az, ami anno Hofi volt. Egy "túlnyomást" szabályozó szelep a rendszeren.
 • schrank #17
  őszintén ki nevet a szeszélyes évszakok gyerek viccein
 • Tinman #16
  Hihetetlen, hogy mindig akadnak akik képesesek ízlésről leállni úgy vitázni, hogy a 3.-4. reply már anyázós...

  Szeszélyes évszakokat jónak tartottam, de az az idő már elmúlt. Antal Imre egy eszméletlen okos és értelmes ember volt. Közben megtörte az élet -ettől nem tisztelem kevésbé-, de már nem hiszem, hogy sok keresnivalója lenne egy szórakoztató műsorban. Kicsit úgy érzem, mintha az RTL szánalomból foglalkoztatná.

  Az a nagy helyzet, hogy legnagyobb magyar nevettető Hofi halála óta Fábry Sándor. Nem rossz utód, de szegény Imre már soha nem lesz képes utolérni a szórakoztató műfajban Sanyit.
  Én pl. nagyon bírom a Fábry-t is... hatalmas arc, most az ő ideje van, de egyszer majd neki is leáldozik, na akkor rettegjünk, mert a magyar humoristák 95%-a siralmas amit művel.
  Egy jó utódot eltudnék képzelni: Bödőcs Tibornak hívták azt hiszem és Bucsuszentlászlón lakik /Zala megye/.
  Na az ő stand up comedyjén potyogtak a könnyeim a röhögéstől :-)

  Egy a lényeg Antal Imre-t nem ilyen műsorba kellene helyezni, sokkal inkább egy "Én mozim" féle, beszélgetős, elmélkedős műsorba.

  Vélemények?
 • vg #15
  Nekem még asztalom sincs...
 • vg #14
  Ez mindenhol, az élet minden területén így van! Ez van! Én sem köszönteném fel, amig nem lenne hasznom belöle... sajnos ez az igazi VV.
 • Sanyix #13
  "RTL Kub"
 • DjDano #12
  Milyen alapon itélsz meg másokat?

  alkoholista, depressziós... lehet de pont azoktól lett ilyen akik hasonlóan gondolkodnak mint te! Amíg "ment a szekér" jó sok volt a "barát", aztán most még arra se képesek hogy megköszöntsék a születésnapján a nyomorék érdekemberek...

  És legyenek bármekkora sztárok akikről most beszéltem, hasonló magányt kívánok nekik öreg korukra!