Szekeres Viktor

Robin Hood: itt az új előzetes

Még egy trailert kapott Robin Hood legújabb története.

Amerikában november 21-én, itthon pedig nyolc nappal később kerül bemutatásra a Robin Hood, aminek a napokban érkezett meg a legújabb, jó pár újdonságot tartalmazó előzetese. Mint ismeretes, a film producerei között ott van Leonardo DiCaprio is, az pedig már csak hab a tortán, hogy a forgatási munkálatokat Magyarországon végezte a stáb. Más kérdés, hogy javarészt stúdióban, így ezúttal Budapest utcáit természetesen nem fogjuk viszontlátni a vásznon.


A korábban Robin Hood: Origins címen futó Robin Hood afféle eredettörténet lesz, ami talán egy franchise első epizódja is lehet, ha sikernek bizonyul. A még mindig igen biztatónak tűnő film főszereplője a Robin Hoodot alakító Taran Egerton, valamint Little John, azaz Jamie Foxx. Mellettük még kiemelt szerepet kapott a filmben Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin és Paul Anderson is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  törprobin aprajafalváról
 • kalapos01 #3
  Én láttam tavaly egy Arthurt, de az rohadt jó volt. Eredeti, olyan stílusban, amilyenben van értelme klasszikus történeteket újrázni. Tökéletesen megértem, ha valakinek nem jön be Guy Ritchie stílusa, nem hollywoodi egyen, az meg, hogy sokakat nem érdekelt, számomra irreleváns, a film király volt.
 • Sir Charles #2
  Zs -kat., atom nagy bukás lesz, ugyanúgy, mint az Arthur vagy mi a franc volt tavaly, az is egy értelmetlen szar volt.
 • KoLaMan #1
  Nos, sok Robin Hood feldolgozást láttam már (kedvencem a Disney-féle animáció), sötétebb, vagy könnyedebb hangulattal, és emlékeim szerint mindnek megvolt a maga hangulata, sajátos légköre.
  Ez a mostani az előzetes alapján nyilvánvalóan a leglátványosabb lesz. Csak remélni tudom, hogy a rakás CGI mellett jutott idő normális történetre, annak kibontására, az egyéni atmoszféra megteremtésére is. Amennyire látom, a színészeken nem fog múlni.