Szekeres Viktor

Felturbózták az ősemberes kalandfilm szinkronos előzetesét

Az Alfa magyar nyelvű előzetese ráncfelvarráson esett át.

Felkerült az Intercom oldalára az Alfa (Alpha) szinkronos előzetese, amiről azt gondoltuk, hogy az új trailer magyarított változata, de csak a tavaly nyárit kaptuk meg, cserébe most már a kiírások is magyar nyelvűek, a szinkron pedig itt valóban másodlagosnak tűnik. Az ősemberes kalandfilm itthon augusztus 23-án kerül bemutatásra a mozikban.


A Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela és Natassia Malthe főszereplésével készült film hivatalos hazai szinopszisa a következő: "Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott.
Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják.
De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.
Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára…
A különleges világba vezető, elképesztő látványvilágú izgalmas történet az ősember korába vezet, de ismerős történetet mesél el: egy kutya és egy ember barátságát…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #1
    AO - Az utolsó ősember 2? :)