Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős Mulan-film másik főszereplője

Megtalálták a Mulanban Liu Yifei partnerét.

Az új-zélandi Yosan An lesz a Disney élőszereplős Mulan-filmjének másik főszereplője Liu Yifei (alias Crystal Liu) mellett, ő alakítja majd a Hua Mulant játszó utóbbi szerelmének tárgyát, Chen Honguit. Mellette még Chum Ehelepola és Utkarsh Ambudkar is csatlakozott a szereplőgárdához, amiben ár megtalálható Jet Li, Gong Li, Donnie Yen és Xana Tang is.

A premier dátuma 2020. március 27-e. A filmet A bálnalovast és a Kőkemény Minnesotát is rendező Niki Caro fogja dirigálni, a forgatókönyvet Lauren Hynek és Elizabeth Martin írta, a történet pedig természetesen Hua Mulan kínai legendájára fog épülni, melynek középpontjában egy harcosnő áll, aki férfinak álcázva magát átveszi korosodó édesapja helyét a hadseregben.

A történetet 1998-ban már egy animációs filmben feldolgozta a Disney, az alkotás természetesen nagy sikernek bizonyult, Amerikában 121, világszerte pedig 184 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces2 #4
    Kicsit megkésve de:
    1.Kina egyik legfelkapottabbmitosza és kina hollywood fontos piaca
    2.Az erős női karakter ábrázolása fontos a hollywoodi szélsőbalos emberszemét számára.
  • petrov144 #3
    Van rá igény...
  • zetortraktor #2
    Ez most olyan felettébb ostoba kérdés, mintha a Robin Hoodnál tennéd fel, hogy mi a frászért csinálnak belőle élőszereplőset.
  • Ender Wiggin #1
    a pénzen kívül mi indokolja ezeket az élő szereplős szarokat?