Szekeres Viktor

Magyarul is jó a Robin Hood második előzetese

A Robin Hood júliusi előzetesének szinkronizálásával sem siettek, de végre elkészült a magyar változat.

Jó egy hónapja elérhető a Robin Hood második előzetese, azonban itthon annak ellenére, hogy sok várt film előzetesének magyar változata a világpremiert követő napokban elérhetővé válik, csak most került fel a YouTube-ra. Szerencsére megérte a várakozás.


Az Amerikában november 21-én bemutatásra kerülő, Magyarországon forgatott film hivatalos szinopszisa a következő: "A legendás tolvaj egy vadiúj köntösben lövi ki nyilait idén ősszel a mozikban! A nagyrészt Budapesten forgatott, szuperlátványos, pörgős akciófilm, a ROBIN HOOD címszereplőjét a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton kelti életre, mesterét Jamie Foxx, szerelmét pedig Eve Hewson játssza. A további szerepekben A szürke ötven árnyalatából Jamie Dornan, és a Zsivány egyesből Ben Mendelsohn is feltűnik, a produceri székben pedig nem más, mint Leonardo DiCaprio foglalt helyet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Montanosz #2
    igen nagyon hiteles a film :-D
  • wraithLord #1
    Hát igen, csak akkor érezzük, hogy egy szinkron hiánya mekkora űrt képes létrehozni a tér-idő kontinuumban, amikor végre megérkezik hozzánk. Szinkron. Egyszerűen hiánypótló.

    Szerintem valahogy nagyon sótlan ez a film. Mint egy B-kategóriás akciófilm középkori díszletek között. A zöld íjász kék ruhában. Középkori Hawkeye. Vagy nem tudom. Mendelsohn-t meg bírom, de valamiért nem tudom belepasszintani ebbe a környezetbe. Bár ezen segíthet a rendező, díszlettervező, író és a színészkedés... :D