Szekeres Viktor

Valószínűleg nem kap magyar szinkront az Andy Serkis-féle Maugli

A Warner stúdió eladta a Mowglit a Netflixnek.

Pár hónapja epikus és fennkölt, a filmet azonnal a prémium kategóriába helyező előzetest kapott Andy Serkis Dzsungel könyve-adaptációja, Mowgli, amelyről azt írtuk, hogy itthon Maugli címen lesz látható a mozikban. Nos, úgy tűnik, hogy ez utóbbi mégsem igaz, ugyanis a Warner stúdió eladta a filmet a Netflixnek, ami október helyett csak 2019-ben fogja bemutatni, s ez egyben azt is jelenti, hogy elkerülheti a magyar mozikat, és mivel a Netflix még nem szinkronizál saját hatáskörben filmeket, ezért magyarul beszélő változat sem várható belőle. A Warner döntését jó eséllyel az indokolta, hogy az azóta a YouTube-ról törölt előzetes kiadását követően az előrejelzések alapján nem volt várható a film megfelelő mértékű sikeres.

Az élőszereplős és motion/performance capture technikával készített filmbe a farkasok által nevelt Maugli története lesz Rohan Chand főszereplésével. További szereplők: Andy Serkis, Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Peter Mullan, Tom Hollander, Naomie Harris, Eddie Marsan, Jack Reynor, Freida Pinto és Matthew Rhys.

Serkis a saját változatáról elmondta, hogy valamivel idősebb a célközönsége, inkább PG-13-as a film, jobban hasonlít A majmok bolygója-sorozathoz, mint a Jon Favreau-féle Disney-mozihoz, hiszen sötétebb a tónusa, s éppen ezért közelebb is áll Rudyard Kipling könyvéhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #1
    Hát egyik-másik állat feje is tényleg a Majmok Bolygójára hajazott , ahogy a farkasok kinéztek az emberi arcvonásokkal Dr Monroe is megirigyelné a dolgot.