Szekeres Viktor

Itt a következő napújraélő mozifilm új előzetese

Új előzetest kapott a Mielőtt elmegyek.

Az Amerikában március harmadikán bemutatásra kerülő Before I Fall idehaza Mielőtt elmegyek címen kerülhet bemutatásra, már persze akkor, ha lesz forgalmazó, mely behozza. De jó eséllyel nem kell lemondanunk róla, hiszen a Zoey Deutch főszereplésével készített film alapjául szolgáló Lauren Oliver-regény is kapható hazánkban. A Mielőtt elmegyeket Russo-Young rendezte. További szereplők: Halston Sage, Logan Miller és Kian Lawley.


Ha valaki a történetre kíváncsi, de nem szívesen nézné meg az előzetest, annak a regény hivatalos tartalmát ajánljuk:"Mi lenne, ha csak egy napod volna hátra? Mit tennél? Kit csókolnál meg? És mire lennél hajlandó azért, hogy megmentsd a saját életedet?
Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében.
De végül kiderül, hogy a legutolsó.
Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet
."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!