Szekeres Viktor

Már magyarul is nézhetjük az ősz egyik legjobban várt premierjének előzetesét

Ilyen lesz magyarul A lány a vonaton.

A Holtodiglan nagy sikeréből kiindulva az ősz egyik legjobban jövedelmező nem effektekkel dúsított filmje lehet A lány a vonaton (The Girl on The Train), mely Paula Hawkins regénye alapján készült - ennek nézhető meg alant a magyar előzetese. Mint mindig a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját.


A világszerte kétmillió példányban elkelt, a New York Times bestseller listáját 17 héten át vezető könyv mozis változatának főszereplője Emily Blunt lesz, akinek a partnerei olyan színészek lesznek, mint Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow és Laura Prepon. A filmet Tate Taylor rendezte, aki korábban A segítség című drámával robbant be Hollywoodba.

A Lány a vonaton hazai kiadásán a következő leírást lehet olvasni a történetről, melyről egyébként jobb minél kevesebbet tudni: "Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra.
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég. A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt. Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!