Szekeres Viktor

Újabb napújraélős filmet nézhetünk nemsokára - itt a Mielőtt elmegyek előzetese

Újabb filmet láthatunk az Idétlen időkig stílusában.

A napújraélős műfaj kifejezetten kedvelt a nézők körében, éppen ezért sajnálatos, hogy nagyon, nagyon kevés film alkalmazza ezt a technikát. Jövőre például a Mielőtt elmegyek (Before I Fall) fogja. Az Amerikában március harmadikán bemutatásra kerülő alkotás főszereplője Zoey Deutch lesz, maga a film pedig Lauren Oliver regényének adaptációja, amit Russo-Young rendezett. További szereplők: Halston Sage, Logan Miller és Kian Lawley.


Az itthon is megjelent regény fülszövege nagyjából lefesti a tartalmat:"Mi lenne, ha csak egy napod volna hátra? Mit tennél? Kit csókolnál meg? És mire lennél hajlandó azért, hogy megmentsd a saját életedet?
Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében.
De végül kiderül, hogy a legutolsó.
Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #1
    Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig...jejj akkor nekem semmim sincs :(