Szekeres Viktor

Tényleg ennyire jó lesz A lány a vonaton? Itt az új előzetes

Emily Blunt remek választásnak tűnik egy jó krimi főszereplőjének.

A Universal Pictures és DreamWorks Pictures új előzetest adott ki A lány a vonaton (The Girl on The Train) című thrillerhez, mely Paula Hawkins regénye alapján készült. A Holtodiglan pár évvel ezelőtti nagy sikeréből kiindulva az ősz egyik legjobban jövedelmező nem effektekkel dúsított filmje lehet az alkotás, melynek premierjére Amerikában október hetedikén fog sor kerülni.


A Lány a vonaton hazai kiadásán a következő leírást lehet olvasni a történetről, melyről egyébként jobb minél kevesebbet tudni: "Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra.
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég. A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt. Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton
."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Omega #2
    0:15-nél megállapítottam, hogy jó lesz.
  • Ender Wiggin #1
    Minden szerepre jó választás, ahol merev arcra van szükség...