Szekeres Viktor

Tévésorozat lehet a Sin Cityből

Előbb képregény-sorozat, majd filmsorozat, s jövőre, vagy 2015-re már az is lehet, hogy tévésorozat, mi az? Talán több válasz is létezik a kérdésre, azonban mi ezúttal a Sin Cityre gondoltunk, melyből tényleg tévés szériát kívánkoznak készíteni.

Még elég messze van Robert Rodriguez és Frank Miller közös filmjének, a Sin City mozis folytatásának, a Sin City: A Dame to Kill For augusztus 22-re kiírt premier, de már jóval a reklámkampány megkezdése előtt érdekes információkat tudtunk meg a sorozatról. Bob Weinstein, a The Weinstein Company vezetője a The New York Times-nak elmondta, hogy a Sin City, mely képregény-sorozatból filmsorozattá vált, nemsokára tévésorozatként "folytatódhat".

Persze Weinstein még véletlenül sem szolgált a tévés Sin City-projektről konkrétumokkal, csak annyit árult el, hogy a Dimension brand köré épített horror- és akcióorientált szériák közé tartozhat, melyek első darabja a már korábban bejelentett tévés Sikoly lenne, de például Frank Darabont már dolgozik a Stephen King-féle A köd tévés adaptációján is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!