Szekeres Viktor

Magyarul is érkezik A zöld íjász 2. szezonja

Az RTL Klub nem késlekedik és már a jövő év első napjaiban elkezdi adni A zöld íjász című képregény-sorozat második szezonját, igaz mindössze heti egy epizód kerül ezúttal adásba.

Míg az AXN karácsonykor próbál kedvezni a tévésorozatok rajongóinak, addig az RTL Klub az év elejét kezdi erősen, legalábbis sorozatos szemüvegen át nézve, hiszen január harmadikán, az év első péntekén, este fél tízes kezdéssel a második évaddal folytatják A zöld íjászt (Arrow). A CW elnevezésű amerikai tinicsatorna által gyártott, képregényes alapokra építkező tévésorozat itthon az év egyik meglepetés sikere, legnézettebb tévésorozata volt, így nem csoda, hogy az RTL Klub ilyen gyorsan belekezd az új szezonba.

A sugárzás napja tehát nem változik, mint ahogy az időpontja sem. A különbség mindössze annyi lesz az első évados és második epizódok leadási rendje között, hogy míg idén eleinte kettesével kerültek adásba a részek, addig jövőre már csak heti egyszer szurkolhatunk a gyakran félmeztelenkedő csuklyás igazságosztónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!