Szekeres Viktor

Közönségkedvenc karakter köszön be a Marvel-tévésorozatba

Nagyon sok embert érdekelt a Marvel képregényes tévésorozata, az Agents of S.H.I.E.L.D., azonban a széria nézettsége igen gyorsan megcsappant. Ki tudja, talán a csalódott nézőket sikerül egy ismerős képregényes karakterrel visszacsábítani.

A Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. készítői a jelek szerint mindent megtesznek, hogy sorozatuk nézettségének zuhanását megállítsák. Korábban a képregény-rajongók már láthattak a tévében is mozifilmekből ismert karaktereket, mint Maria Hill és Nick Fury, most pedig a képregények világából is átemelnek valakit, aki nem csak egy C-kategóriás szuperhős, mint a szériában már ugyancsak feltűnt Graviton.

A sorozatban feltűnő karakter nem más lesz, mint a New Avengersből is ismert, közönségkedvenc Victoria Hand. A Saffron Burrows által alakítandó figura a képregényben 2009-ben mutatkozott be egy alacsonyabb szintű könyvelőként, azonban meglehetősen hamar megnőtt az ázsiója és a H.A.M.M.E.R. egyik vezetőjévé vált, a S.H.I.E.L.D.-et akkor irányító Norman Osborn helyettesévé, minek révén a szervezet és a Bosszúállók közötti kapcsolattartásért is felelt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!