Szekeres Viktor

A Daredevil-tévésorozat miatt nem lesz mozifilm

Miután visszaszálltak a Daredevil-jogok a Disney stúdióra, egy ideig lehetett reménykedni abban, hogy elkészül egy mozifilm a vak ügyvéd kalandjairól. Azonban a tegnap bejelentésre került, hogy inkább tévésorozatot készítenek a projektből.

Amikor a Foxtól "tétlenség" miatt visszakerültek a jogok a Disney-hez, Daredevil karakterének rajongói minden bizonnyal elkezdtek reménykedni abban, hogy kedvencük ismét feléled a mozivásznon. Azonban a Marvel Studios tegnapi bejelentését követően már biztosra vehetjük, hogy egy ideig nem látjuk a "Fenegyereket" a multiplexekben.

A stúdió ugyanis bejelentette, hogy 2015-ben kerül bemutatásra a Netflix szolgáltatón a Daredevil-sorozat, mely 13 részes lesz és története egy Jessica Jones-szériába fog torkollni. A sorozatot akár tévésorozatnak is lehetne nevezni, hiszen minden technikai jellemzőjében hasonlítani fog a most látható szériákra, kivéve abban, hogy nem tévében láthatja a közönség. (No meg abban is, hogy nem kell egy hetet várni a következő részre, hiszen az egész első évad elérhetővé válik a premier idején.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!