Szekeres Viktor

Itt vannak az első képek az új The Flash-ről

Nemsokára bemutatkozik Villám, vagyis The Flash a Zöld íjászban, azonban egyelőre csak civilben, min Barry Allen, hiszen szuperképességére a hírek szerint csak később fog szert tenni. A Grant Gustin által alakított karakterről megérkeztek az első képek.

Az amerikai CW csatorna nyáron jelentette be, hogy az Arrow című képregényes tinisorozat mellé készít egy leágazást is Barry Allen (Villám / The Flash) karakterének. A terv az volt, hogy a rendőrségi szakértőként dolgozó Allen a Zöld íjász idei szezonjának nyolcadik és kilencedik epizódjában mutatkozzon be, hogy később, a 20. rész környékén egy teljes egészében immáron új énjének szentelt történetben indulhasson el saját sorozata.

Klikk ide! Klikk ide!

Nos, azóta mindössze annyi változást történt, hogy bár valóban fel fog tűnni a Grant Gustin által alakított karakter az Arrow két epizódjában, azonban saját részt már nem fog kapni, inkább teljesen különálló pilotot forgatnak köré. De addig is, míg erre nem kerül sor, meg lehet nézni a róla készült első hivatalos fotókat, mely a Zöld íjász idei 8. epizódjából származnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!