Szekeres Viktor

Tévésorozat lehet az egyik legjobb képregényből

Nem egy besült filmes és tévés adaptációt követően most úgy tűnik, hogy végre sikerül mozgógépes formában is megteremteni minden idők egyik legjobb képregényét, a Preachert. A tévésorozatnak az amerikai AMC csatorna adhat otthont.

Sokan sokféleképp próbálták már megfilmesíteni Garth Ennis és Steve Dillon kultikus képregényét, a Preachert, melyet itthon Prédikátor címmel jelentettek meg egy ideig. A legutóbbi tervekről 2011-ben számolhattunk be, de mint a korábbiakból, abból sem lett semmi. Most viszont talán olyan esély adódik az adaptációt készítők előtt, mint még soha, ugyanis a Badass Digest információi szerint az amerikai AMC csatorna tévésorozatot tervez készíteni a történetből, olyannyira, hogy már be is rendelték a pilotot.

A Preacher sötét, fekete humorának, durva képi világának és megdöbbentő részleteinek köszönhetően vált kultikussá. A Prédikátor egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől, és elfordult hitétől. Isten Szavát birtokolva, Texason átvágva menekülni kényszerül a Gyilkosok Szentje elől, akinek egyetlen célja, hogy őt megölje. A főhős időnként segítséget kap bérgyilkosnak kiképzett barátnőjétől és egy ír vámpírtól, aki nem sokban hasonlít a vérszívókról általában elterjedt képhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!