Szekeres Viktor

Nem jött be a közönségnek a Marvel-képregényes tévésorozat

Hiába a hatalmas kezdeti nézettség, a második epizódra jókora visszaesést produkált a Coulson ügynök köré szervezett, Marvel univerzumban játszódó tévésorozat, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Múlt héten hatalmas nézettséggel debütált a Marvel tévésorozata, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Az ABC szériája 12,12 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, a kereskedelmi korosztályban pedig a hét egyik legnézettebb produkciója volt Amerikában. Azonban úgy tűnik, hogy elég sok nézőnek nem nyerte el a tetszését, amit látott, hiszen a második epizódra több, mint egyharmaduk nem tért vissza.

Mindez egyrészről aggasztónak tűnhet, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a folytatásban nem csökken tovább a nézettség, de ha azt nézzük, hogy a sorozat még így is az ABC csatorna egyik legnézettebb szériája, akkor kijelenthető, hogy egyáltalán nem érdemes érte aggódni. Arról nem is beszélve, hogy a második részben feltűnő Nick Fury lehet, hogy felkelti olyanok érdeklődését is, akik nem akartak esélyt adni a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-nek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #1
    Rendszeresen előfordult már velem, hogy elkezdtem nézni egy általam jónak ítélt sorozatot erre elkaszálták, ezzel most nem szeretnék így járni.