Szekeres Viktor

Ők lehetnek az új Fantasztikus Négyes-film főszereplői

Jelen állás szerint 2015-ben kerül bemutatásra a mozikban az új Fantasztikus Négyes-film, mely egy reboot lesz, ami azt is jelenti, hogy a szuperhősöket más színészekkel fogják eljátszatni. Hogy kikkel, az csak pár hét múlva derül ki, de pár név már feltűnt a neten.

Elkezdődött a Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) rebootjának meghallgatásai, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező hetekben ki fog derülni, hogy ki fogják alkotni Az erő krónikája rendezője, Josh Trank által készítendő Marvel-mozi szereplőgárdáját. A 20th Century Fox több színészt is meghívott, illetve meghallgatott a szerepekre, s a Deadline információi szerint Johnny Storm karakterének eljátszására Michael B. Jordan a legesélyesebb.

A további hírek szerint Reed Richards szerepére igen esélyes Jack O'Connell, Miles Teller és Kit Harrington is, míg Sue Storm szerepére olyan színésznők jöhetnek szóba, mint Saoirse Ronan, Kate Mara és Margot Robbie. Egyelőre azonban még nem született semmilyen szereposztási döntés, sőt, azt sem szabad elfelejteni, hogy nemrég bejelentették, hogy az elkészült forgatókönyvet Simon Kinberg újraírja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!