Szekeres Viktor

Hamarabb láthatjuk a Hangyaembert

Nemcsak Pókembere van a Marvelnek, hanem Hangyaembere is, és azon képregényfilm-rajongók, akik még nem találkoztak Hank Pymmel olvasmányaikban, már 2015 nyarán megismerkedhetnek vele a mozikban.

Remek hírt kaptam pár órája a Marveles képregényfilmek rajongói, a Walt Disney Pictures ugyanis bejelentette, hogy az eredetileg 2015. november hatodikán bemutatni tervezett Hangyaembert (Ant-Man) jóval korábban, már július 31-én be fogják mutatni az amerikai mozik. Ez azt jelenti, hogy a 2015. május elsejére kiírt második Bosszúállók-film, az Age of Ultron után negyedévvel már meg is kezdődik a Marvel-filmek "Harmadik Fázisa", s talán a Hangyaember által szabadon hagyott időpontra még egy újabb szuperhősös premier is befészkelheti magát.

A rajongói kedvenc Hangyaemberről szóló filmet Edgar Wright fogja rendezni, a forgatókönyvet is ő írja Joe Cornish közreműködésével. A két filmes együttműködése igen érdekesnek ígérkezik, hiszen Wright eddig olyan filmeket tett le az asztalra, mint a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, vagy a Scott Pilgrim a világ ellen, míg Cornish nagy dobása az idegeninváziós Idegen arcok volt két évvel ezelőtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)