Szekeres Viktor

Itt a Thor 2 új, szinkronos előzetese

Még több, mint két hónap van hátra az új Thor magyar premierjéig, de már a második hosszú előzetest láthatjuk a mozikban. Vajon sikerül fenntartani a közönség érdeklődését november közepéig?

Nem mondhatjuk, hogy annyira közel lenne a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) november 14-i magyar premierje, de a film második előzetese is megkapta a magyar szinkront, így több, mint két hónappal a hazai bemutató előtt ismét anyanyelvünkön hallhatjuk az istenség szuperhőst és társait beszélni. Bár azt szokás szerint érdemes megjegyezni, hogy a trailerben hallható hangokat szokás szerint nem érdemes véglegesnek tekinteni, viszont a már ismert szereplőket szinkronizáló színészek minden bizonnyal nem fognak változni.


Az Amerikában november nyolcadikán bemutatásra kerülő film főszereplője ismét csak Chris Hemsworth lesz, de persze viszontláthatjuk Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Kat Dennings, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins első epizódból ismert karakterét is. Mellettük újoncként csatlakozott a produkcióhoz többek között a főgonoszt alakító Christopher Eccleston, valamint Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ray Stevenson, Zachary Levi és Tadanobu Asano.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    varjuk....