Szekeres Viktor

Az első kép a Hangyaember díszleteiből

Bár a Hangyaember bemutatójáig még majdnem két évet kell várnunk, a film rendezője, Edgar Wright máris elkezdett képek formájában információkat csepegtetni filmjéről, aminek minden bizonnyal a képregény-rajongók örülnek a legjobban.

Edgar Wright már egy ideje dolgozik a Marveles képregényfilmek egy új generációját elindító Hangyaemberen (Ant-Man), mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Twitterén közzétett egy képet, ami betekintést enged számunkra a kulisszák mögé. Persze mindez nem jelenti azt, hogy már forog a film (egyelőre még azt sem tudjuk, ki alakítja Hank Pymet), minden bizonnyal csak az előkészületek zajlanak, hiszen a Hangyaember a tervek szerint effektekben az egyik leggazdagabb Marvel-film lesz.

A Marvel-szuperhősfilmek Harmadik Fázisát indító Hangyaember amerikai premierjére a tervek szerint 2015. július 31-én fog sor kerülni. Wright a rendezői feladatok mellett a forgatókönyv írását is magára vállalta, legalábbis részben, hiszen Joe Cornish közreműködésével készítette el a szkriptet. A két filmes együttműködése igen érdekesnek ígérkezik, hiszen Wright eddig olyan filmeket tett le az asztalra, mint a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, vagy a Scott Pilgrim a világ ellen, míg Cornish nagy dobása az idegeninváziós Idegen arcok volt két évvel ezelőtt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)