Szekeres Viktor

A Marvel a Vasember 3 plakátját használta a Thor 2-höz

A Marvel Studios most már nem csak a történetvezetést emeli át egyik filmjéből a másik, hanem egyes plakátok koncepcióját is megpróbálja továbbvinni a soron következő szuperhősös mozikba.

A napokban új plakát érkezett a Thor második részéhez, a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) című filmhez, amely Amerikán kívüli piacokon hivatott reklámozni a filmet - erre utal az is, hogy október 30-i premierdátum van feltüntetve rajta. (Amerikában november 7-től, itthon a kalózkodás miatt november 14-től kerül mozikba a film.) Mivel azonban ez a plakát meglehetősen gyengécske, kifejezetten műanyag, inkább megmutatnánk egy korábbit, mely kísértetiesen hasonlít a Vasember 3 egyik plakátjára. (Nem mintha annak kompozíciója eredeti lenne, sok hasonlót láthattunk már, de mivel két egymás után következő Marvel-filmről van szó, így kifejezetten jópofa.)

Klikk
ide! Klikk
ide!

Teljesen érthető módon a Marvel Studios nem akar változtatni azon, ami egyszer már bejött, hiszen a Vasember 3 az előző két epizódot is lepipáló hatalmas sikerében a marketing is komoly szerepet játszott. És természetesen abban is biztosak lehetünk, hogy a film történetét illetően ugyancsak sorvezetőt használt a stúdió, a közelmúlt szuperhős filmjei alapján nagyjából le lehet kottázni, hogy milyen lesz a felépítése a Thor második részes sztorijának. Azért reméljük, lesz olyan jó a Sötét világ, mint az első epizód volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #1
    Gondolom van rá egy Template-jük. Behúzzák a képek mappáját a tallózóba és kiköp egy plakátot. Aztán csak ráírják az aktuális film címét Paint... izé... Photoshop-ban.