Szekeres Viktor

Októberben minden napra jut egy új mozifilm

Rég látott mozgalmas mozis hónap lesz az október, hiszen minden napra fog jutni egy premierfilm. Az már csak hab a tortán, hogy világpremiereket is láthatunk, közöttük rég várt produkciókat és olyan alkotásokat is, melyek Oscar-esélyesek.

Aki szereti a filmeket és inkább moziban nézi őket, annak nagyon aktív időszakot ígér az október, hiszen a hónap 31 napjára több, mint 31 premier jut, tehát még napi egy filmmel se lehet maradéktalanul abszolválni az elkövetkező heteket. Persze az elvakult filmfanatikusokon és az újságírókon kívül vélhetően senki nem fog 20 mozifilmet megnézni októberben, de azért jó tudni, hogy ekkorra választékban lehet részünk a hónapban.

Ami még nagyobb pozitívum, hogy jó pár film világpremiernek számít, vagy alig pár nappal a világpremier után kerül bemutatásra Magyarországon. Például Amerikával egy időben láthatjuk a Gravitációt (Gravity), a Machete gyilkolt (Machete Kills), a Szupercellát (Escape Plan és a Carrie-t (Carrie), illetve Angliával egy időben a Majd újra lesz nyár... (How I Live Now) című posztapokaliptikus történetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!