Szekeres Viktor

Újra lehet olcsón mozizni

Moziünnep híján több mozi, illetve multiplex-hálózat "saját hatáskörben" szervez kedvezményes mozizási lehetőségeket a filmrajongókat. Nyár végén érkezik a Moziéjszaka.

Augusztus 24-én, este hat órától másnap reggel fél hétig egy karszalaggal mindenki annyi filmet nézhet meg, amennyit csak akar - ez a Moziéjszaka, melyet a budapesti Corvin moziban kerül megrendezésre (VIII. kerület, Corvin köz 1.). A rendezvényről egyéb információkat a vonatkozó Facebook-oldalon lehet megtudni, s itt lehet szavazni is arra is, hogy milyen filmek kerüljenek bemutatásra.

A Moziéjszakára augusztus 11-ig 3000 forintért lehet karszalagot vásárolni, utána már 3800 forintba kerül egy "jegy", mellyel a fél napon át hat teremben vetített összes filmet meg lehet tekinteni. (Természetesen a filmeket nem muszáj az elejétől a végéig megnézni, menet közben is lehet váltani.) Karszalag csak a Corvin mozi pénztárában vásárolható, személyesen. A Facebookos szavazás érdekessége, hogy premierfilmek mellett szerepel rajta az eredeti Star Wars-trilógia és a Mátrix is, bár persze arra nincs biztosíték, hogy megvalósítható lesz a vetítésük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Feltételezem, ha nem lenne megvalósítható, nem lehetne szavazni.
    Másrészt a cikk címe helyesen: Újra lehet olcsón mozizni a Corvin moziban.