Szekeres Viktor

Végre csökkentik a mozijegyek árait

Míg egyes mozikban már jóval 2000 forint fölött jár egy premierfilmre szóló jegy ára, addig a kisebb mozik árcsökkentéssel próbálnak versenyképesek maradni. Így tett a Mi Mozink is.

Sokan panaszkodnak a mozik egyre növekvő jegyáraira - ők, azok akiket meg lehet érteni. Mások pedig azt mondják, hogy azért nem sikeresek a filmek, mert túl magasak a hazai jegyárak - nekik viszont már nincs igazuk, hiszen akit érdekelnek a mozifilmek, akik páros vagy közösségi szórakozásra vágynak, azok minden további nélkül elmennek a moziba, s vélhetően az árak sem zavarják őket annyira, hiszen minden zokszó nélkül kiadnak plusz pár száz forintot a 3D-s filmekre, valamint még majdnem ugyanannyit ott hagynak a büfében is.

Ennek ellenére mindig jó hallani, ha a folyamatos áremelések közepette jegyár-csökkentésekre is sor kerül. Míg egyes fővárosi mozikban már 2240 forintot kell fizetnünk egy péntek esti mozizáshoz, addig a Mi Mozink mozijai a Lurdyban és Tatabányán csökkenti a 3D-s jegyeinek árát - értesült a Mozivilág. A Lurdy Mozi térhatású jegyára 1690 forintra csökkent, míg a kedvezményes napokon csupán 1290 forintot kell fizetni egy tikettért. Tatabányán pedig a 3D-s filmekre ezentúl 1590 forintba kerül a jegy, a kedvezményes belépő pedig 1190-be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!