SG.hu

Samsung processzorok vezérlik majd az Audik kijelzőit

A többféle operációs rendszert támogató Exynos processzorok a járműben egyszerre akár négy különböző kijelzőt is működtethetnek.

A Samsung Exynos processzoraival és saját fejlesztésű rendszerchip megoldásával részt vesz az Audi autós információs- és szórakoztatórendszerének fejlesztésére kiírt programban. A Progressive SemiConductor Program (PSCP) célja a megbízhatóságot és nagy teljesítményt biztosító legújabb technológiák alkalmazása. A Samsung a kezdeményezés partnere. "A Samsung és az Audi együttműködésének célja, hogy a legjobb fedélzeti infotainment élményt nyújtsa a márkától elvárt minőségi szinten.” – mondta Alfons Pfaller, az Audi Infotainment fejlesztési vezetője.

A bejelentés szerint az Exynos processzorok nagy számítási és grafikus feldolgozási teljesítményének köszönhetően a kijelzők új élményt kínálnak majd. 2010 óta az okostelefonoktól és a laptopoktól kezdve egészen a navigációs rendszerekig sok eszközben használják ezeket. A fejlett technológia alkalmazásával és gépjárművekre való optimalizálásával a Samsung célja biztonságosabb és kellemesebb vezetési élményt nyújtani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!