Szekeres Viktor

Október elsején sok új sorozattal indul az AXN két új csatornája

Október elsején az AXN két új csatornát, az AXN Blacket és az AXN White-ot indítja el az AXN SCIFI és az az AXN Crime helyén. Az új adók megtartják elődjeik legjobb műsorait és mellettük számos újdonságot is be fognak mutatni.

Újragondolta teljes magyarországi csatorna-portfólióját a Sony Pictures Televison (SPT) Networks annak érdekében, hogy a legerősebb színeket képviselje a hazai kábeltelevíziós palettán - derült ki az SPT Networks őszi sajtótájékoztatóján, melyet John Rossiter közép-európai ügyvezető igazgató és Kis-Bocz Éva a régió programigazgatója tartott tegnap délután Budapesten. A vörös AXN film- és sorozatcsatornát október elsejétől az elsősorban nőknek szóló AXN WHITE és a férfiakat megszólító AXN BLACK erősíti.

Klikk ide!

A két új tematikus csatorna az AXN Crime-ot és AXN Sci-Fi-t váltja, ám megőrzi a csatornák kiemelt műfajának legjobb tartalmait. Az AXN WHITE esetében a borzongató bűnügyi sorozatok mellé vad vágyakat és bonyolult cselszövéseket felfedő, átélhető emberi történetek társulnak majd. Az AXN BLACK a scifi világ mellett olyan mitikus vagy éppen hétköznapi hősök történeteit mutatja be, akik segítenek felfedezni a bennünk rejlő kalandvágyat, bátorságot és határozottságot.

Klikk ide!

Az AXN WHITE és az AXN BLACK két prémium sorozatából kaphatnak ízelítőt a nézők az AXN tévécsatornán 2013. szeptember 29-én, vasárnap, amikor 21.00 órakor premierre kerül Az Ügyféllista (The Client List, AXN WHITE) és 22.00 órakor a Spartacus: Vér és Homok (Spartacus: Blood and Sand, AXN BLACK) első része.

A két csatorna új sorozatai között olyan produkciók lesznek, mint a Hölgyek öröme, a Grand Hotel, az Őslények kalandorai: Új világ, a Kacsavadászok, a Visszatérés Montpellier-be vagy a Stargate Universe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Remek. Végre meg lesz a SG Universe szinkronosan.