Szekeres Viktor

Itthon a netre is felkerül a tavasz egyik legjobban várt új tévésorozata

Magyarországon nem csak a tévében lesz elérhető a Hannibal Lecter-tévésorozat, a Hannibal, hanem a neten is, hiszen az AXN az epizódok bemutatójának másnapján elérhetővé teszi mindenkinek a részeket.

Amerikában jövő héten csütörtökön, itthon pedig április 10-én debütál a Hannibal című új tévésorozat, melyet az ismerős címszereplő miatt minden bizonnyal nagyon sokan várnak. A hazai tévés bemutatóra az AXN-en fog sor kerülni, s a csatorna meglepetéssel is szolgál azok számára, akiknek vagy nincs AXN-jük, vagy a bemutató időpontjában nem tudják vagy nem akarják a sorozatot nézni, hiszen az első epizód április 11-én teljes egészében elérhető lesz az AXN Playerben.

Used for captioning.

Sőt, mivel az AXN sajátgyártású produkciójáról van szó, mindez nem csak az első epizódra igaz, hanem az első szezon többi részére is. Így a premiert követő 12 rész is fel fog kerülni a hazai premier másnapján a netre. Az új Hannibal Lectert egyébként a dán Mads Mikkelsen fogja alakítani, a filmekből ismert Graham ügynököt pedig Hugh Dancy.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!