Szekeres Viktor

Nem csak az RTL Klub fog szuperfilmeket adni

Az AXN nem csak sorozatokkal próbálja meghódítani a nézőket, hiszen a csatorna egész estés mozizásokat szervez a tavasz első hónapjára, több mint 10 elsőrangúnak mondott premierfilmmel.

Az AXN sokak előtt csak sorozatcsatornaként ismert, azonban márciusban filmekkel is megpróbál hódítani az adó. Az amerikai sikerfilmek vagy esetenként a bukások már nem csak a hosszú hétvégéket fogják színesíteni, de a hétfők sem maradnak program nélkül. Többek között a Légió, illetve a Szemben a sötétséggel is látható lesz.

A pénteki premierek között érdemes megemlíteni március nyolcadikán a Bedrótozva című Val Kilmer-filmet, valamint március 15-én a Terminátor - Megváltás is látható lesz. Húsvétkor pedig a 2012 és Spike Lee-től Az utolsó éjjel foglalja el a képernyőt. Persze ezek mellett is láthat filmet az, aki az AXN-t választja, például a Men in Black, azaz a Stötét zsaruk-sorozat első részét, a Hellboy - Pokolfajzatot, a Hullámtörőket, illetve a Hurrikánt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Hol van itt a szuper? Egyik fele csak DVD-n jelent meg, másik fele meg se jónak, se sikeresnek nem mondható. És persze vannak az agyonismételt filmek. Akárhogy is nézem, még mindig maradok a DVD mellett, ott se reklám, se húsz logó nincs.